Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Οι αναπόφευκτες ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή είναι προβλεπόμενες, αφού νιώθετε πως θέλετε να ξεφύγετε από παλιές σχέσεις κι έτσι προσπαθείτε να δημιουργήσετε καινούργιες. Μια συμφωνία στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας ανανεώσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σκέψεις σας είναι πολλές και διαλέγετε για μια ακόμα φορά τον μοναχικό δρόμο, με σκοπό να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Κάντε την αποχή σας από τα κοινά, αν νομίζετε ότι αυτό θα σας βοηθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το κλίμα που διαμορφώνεται γύρω σας προσφέρεται για να προωθήσετε κάποια αιτήματά σας. Οι άλλοι μπορούν πλέον να ενδώσουν στις απαιτήσεις σας, αρκεί να διαπραγματευτείτε λογικά. Ενα ταξίδι, εκτός του ότι θα σας ξεκουράσει, θα σας αλλάξει ριζικά και τη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεσή σας να βγάλετε στην επιφάνεια κάποιες παρασπονδίες τρίτων για να έχετε καθαρή τη συνείδησή σας ίσως τελικά γίνει η αιτία να δημιουργήσετε προστριβές. Πριν πάρετε την απόφαση να εγκαταλείψετε κάτι σίγουρο, σκεφτείτε το κόστος της.

ΛΕΩΝ: Σκεφτείτε πριν δράσετε, ιδιαίτερα αν σκοπεύετε να αλλάξετε πορεία. Προσαρμοστείτε σε μια αλυσίδα γεγονότων που σίγουρα σας δίνει μηνύματα επαναπροσδιορισμού της στρατηγικής σας. Μην επιτρέψετε σε αυτούς που σας περιβάλλουν να εκμεταλλεύονται τις καλές σας προθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ενστάσεις γύρω σας μπορούν να ενταθούν όταν παίρνετε αποφάσεις που δεν προκύπτουν από διάλογο. Εάν δεν θέλετε να διαλύσετε σχέσεις ετών, ακούστε και τη γνώμη των άλλων. Εάν για το μέλλον σας υπολογίζετε μόνο τη βοήθεια από τους άλλους, καλύτερα να μη ρισκάρετε.

ΖΥΓΟΣ: Ηρθε η ώρα να κάνετε πια αυτό που πραγματικά θέλετε, χωρίς περιορισμούς και «πρέπει», μια που τώρα απαλλάσσεστε από κάποια καθήκοντα που σας κούραζαν και σας ταλαιπωρούσαν ψυχικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ενασχολήσεις σας δεν σας αφήνουν περιθώρια να μείνετε λίγο μόνοι σας, αλλά λίγη μοναξιά είναι απαραίτητη, προκειμένου να κάνετε έναν απολογισμό και να προχωρήσετε σε αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι άσκοπες ενέργειες που κάνατε στο παρελθόν επιβεβαιώνουν το πόσο σωστή είναι η αλλαγή πλεύσης σας. Εχετε πάρει στα σοβαρά πλέον κάτι που φαινομενικά είναι εύκολο, αλλά στην πράξη πολύπλοκο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτό το διάστημα εκπροσωπείτε μια ομάδα ανθρώπων που ουσιαστικά στηρίζονται σε εσάς. Μην τους απογοητεύσετε, αλλά φροντίστε να κάνετε την επανάστασή σας για το κοινό συμφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι λύσεις που θα σας δοθούν θα σας εκτονώσουν και θα σας βγάλουν από τη διαδικασία να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Λίγη υπομονή ακόμα για να πάρουν όλα τον δρόμο τους. Πρέπει πάση θυσία, όταν οι άλλοι χάνουν την ψυχραιμία τους, εσείς να σκέφτεστε θετικά.

ΙΧΘΥΣ: Με μόνο στόχο την προσωπική και οικογενειακή γαλήνη, προχωρήστε σε ουσιαστική συνεργασία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, εξετάζοντας προσεκτικά όλες τις προτάσεις. Το να είστε μονίμως σε επιφυλακή για ό,τι γίνεται ή θα συμβεί θα σας κουράσει αφάνταστα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This