«Ασπίδα» η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη

Must Read

Ο μεγάλος θόρυβος που προκάλεσε η συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στο τηλεοπτικό σόου του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar» παράλληλα με τα καθήκοντά του ως ευρωβουλευτή δεν λέει να κοπάσει.

Στο θέμα αναφέρθηκε η γνωστή ηθοποιός Μίρκα Παπακωνσταντίνου, που έσπευσε να υπερασπιστεί τον Γεωργούλη, με τον οποίο άλλωστε θα συνεργάζεται στο «YFSF». Όπως δήλωσε, δεν αντέχει την γκρίνια που δημιουργήθηκε γύρω από αυτό το θέμα και τόνισε πως δεν υπάρχει ασυμβίβαστο.

«Την έπεσαν άσχημα στον Αλέξη Γεωργούλη που θα είναι στο σόου ενώ βρίσκεται στην Ευρωβουλή. Μα, υπάρχει ασυμβίβαστο; Όχι! Τόσοι και τόσοι δεν κάνουν κι άλλα πράγματα; Γιατί τόση γκρίνια; Για μια ημέρα γυρισμάτων που θα έχει την εβδομάδα; Θα τον αποσπάσουν από τις υποχρεώσεις του;» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια της Μίρκας Παπαπωνσταντίνου.

Και την ίδια ώρα που η Μίρκα Παπακωνσταντίνου τον υπερασπίζεται, ο Αλέξης Γεωργούλης δηλώνει πως είχε άλλη μία πρόταση, την οποία ωστόσο απέρριψε λόγω των καθηκόντων του στις Βρυξέλλες. Σε συνέντευξή του μίλησε για την πρόταση που του έγινε να συμμετάσχει στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες», την οποία τελικά απέρριψε γιατί ήθελε πολλές ώρες παρουσίας και των ηθοποιών και των συντελεστών. «Είναι μία σειρά με τέσσερα ωριαία επεισόδια την εβδομάδα και η σειρά έχει μεγάλες απαιτήσεις για τα γυρίσματα» δήλωσε ο Αλέξης Γεωργούλης, εξηγώντας πως αρνήθηκε με μεγάλη πικρία.

Δείτε επίσης: Τι απαντάει η Ραμόνα Βλαντή για το αν πήρε το δικό της έπαθλο στο My Style Rocks; (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This