Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Η Δήμητρα Παπαδήμα ανοίγει το διαμέρισμα της που βρίσκεται κάτω από το σπίτι του Γιάννη Μποσταντζόγλου (video)

Πολύ το θαυμάζουμε αυτό το ζευγάρι της τέχνης που έχει καταφέρει να βρει τους τρόπους που κάνουν τον γάμο τους πιο δυνατό όλα αυτά τα χρόνια.

Η Δήμητρα Παπαδήμα που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μαρίκα Κοτοπούλη, το αγρίμι», στο θέατρο Άλφα, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην κάμερα του «Happy Day» και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η πετυχημένη ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια μένει έναν όροφο κάτω από τον σύζυγό της που θεωρεί όπως περιγράφει ένα «αιώνιο παιδί». Φαίνεται πώς αυτή η αλλαγή επέφερε ηρεμία στο ζευγάρι που εδώ και 28 χρόνια, στέκεται ο ένας στο πλευρό του άλλου και μαζί μεγαλώνουν το παιδί τους.

Η κ. Παπαδήμα αποκάλυψε μάλιστα ότι «έχασε» το ενδεχόμενο καριέρας στην Αμερική όταν της είχε προτείνει συνεργασία ο Nick Cassavetes, αφού επέλεξε να μείνει στο πλευρό του συντρόφου της.

Λαμπερή, εντυπωσιακή με το γοητευτικό της χαμόγελο, η κ. Παπαδήμα παραδέχεται ότι έχει κάνει μια κάποια «μποτοξάκια» όταν καλείται να ερμηνεύσει ρόλους μικρότερης ηλικίας, χωρίς όμως να είναι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων.

Δείτε επίσης: «Ασπίδα» η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ