Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 30 Ιανουαρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνετε τον χρόνο να φεύγει ανεκμετάλλευτος, περιμένοντας από τους άλλους να πάρουν αποφάσεις που θα έπρεπε να πάρετε εσείς. Μπορείτε να πιέσετε κάποιες καταστάσεις που ίσως έχουν καθυστερήσει σημαντικά και να δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ακατανίκητη επιθυμία σας να επιβληθείτε στον χώρο σας έχει αποτελέσματα. Μην το παρακάνετε, όμως, γιατί θα έχετε απρόβλεπτες αντιδράσεις που ίσως σας αιφνιδιάσουν. Φροντίστε επίσης να δείξετε ότι σέβεστε τις επιθυμίες των συνεργατών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι παρακινδυνευμένο να ζητάτε πράγματα από τους άλλους, από τη στιγμή που δεν ξέρετε αν και εσείς θα ήσασταν πρόθυμοι να ανταποδώσετε αντίστοιχα. Αυτό αφορά τα αισθηματικά σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να κάνετε έναν απολογισμό ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζητάτε την τρυφερότητα και το ενδιαφέρον των άλλων, αλλά ο τρόπος που το εκδηλώνετε δείχνει το αντίθετο και δεν θα καταφέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην αναθέσετε δουλειές που τις θεωρείτε σοβαρές και δύσκολες σε αμελείς ανθρώπους.

ΛΕΩΝ: Προφανώς η υπομονή σας έχει εξαντληθεί και θέλετε να βάλετε κάποια όρια στη συμπεριφορά των άλλων απέναντί σας. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι ανέφικτο. Αν θέλετε να ανανεωθείτε ψυχικά, προσπαθήστε να αυτοσυγκεντρωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε δίκαιοι και ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με τους άλλους, γιατί η έκταση που θα δώσετε σε μια προσωπική αντιδικία για κοινά συμφέροντα μπορεί να έχει και συνέχεια. Τακτοποιήστε το συντομότερο κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε στην άκρη αυτά που δεν σας πιέζουν προς το παρόν και δώστε προτεραιότητα σε εκείνα που επείγουν. Προσπαθήστε να βάλετε κάποια τάξη σε θέματα που θέλετε να εξελιχθούν με γρήγορο ρυθμό, χωρίς πάντως να εκβιάζετε τις εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε τον αγώνα σας για κάτι που αφορά οικονομικά οφέλη και θα έχετε ευρύτερη αποδοχή, αφού η προσπάθειά σας θα εκτιμηθεί και θα καρποφορήσει. Δώστε έμφαση σε ερωτικά ζητήματα και δείτε κάποια προβλήματα από άλλη οπτική γωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε εξηγήσεις για κάποιες αναβολές σας, ζητώντας από τους άλλους μια μικρή παράταση χρόνου για να ζυγίσετε τα πράγματα και να αποφύγετε τυχόν προβλήματα. Πριν κινηθείτε μελετήστε προσεκτικά τις εναλλακτικές λύσεις που έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετές φορές θα νιώσετε πως είστε στο κέντρο των εξελίξεων. Οι αντιδράσεις σας πρέπει να είναι αξιοπρεπείς και δυναμικές, αν θέλετε να πετύχετε τους σκοπούς σας. Για να μη γίνετε στόχος κακών κριτικών, προβληθείτε διακριτικά και με διπλωματία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή πάντα υπάρχουν παγίδες, φυλάξτε ένα κρυμμένο χαρτί που μόνο εσείς θα ξέρετε και θα το εμφανίσετε την κατάλληλη στιγμή. Οταν κάνετε παρασκηνιακές συναντήσεις και συζητήσεις προσπαθήστε να μην αφήνετε τα ίχνη σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Με τις ισχυρές γνωριμίες σας μπορείτε να εδραιώσετε τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Από εσάς εξαρτάται πώς θα ελιχθείτε. Τολμήστε την αλλαγή που σκέφτεστε, αν αισθάνεστε πως ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείτε από κάποιες καταστάσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This