Παρασκευή 18/6/2021

Η Ρίτα Όρα αποκάλυψε την… ευαίσθητη πλευρά της

Ένα… βάρος έφυγε από το στήθος της Ρίτα Όρα στη νέα φωτογράφισή της για το περιοδικό «Love». Η 28χρονη τραγουδίστρια πόζαρε topless γα το περιοδικό φορώντας μονάχα ένα εντυπωσιακό τσόκερ, γάντια και σορτσάκι.

«Ο κόσμος βλέπει μια εργασιομανή, δυναμική, χοντρόπετση εικοσάρα, όμως έχω και μια διαφορετική πλευρά, ευάλωτη, ευαίσθητη και αρκετά συναισθηματική» ανέφερε στη συνέντευξή της, η οποία πλαισιώθηκε από πολλές εξίσου αισθησιακές φωτογραφίες της μέσα σε πισίνα. «Η μουσική μου είναι αυτό που είναι και κάνει αυτό που κάνει, ευτυχώς, και δεν είχα αναγκαστεί να δείξω αυτή την πλευρά του εαυτού επαγγελματικά. Για την ακρίβεια, εσκεμμένα την έκρυβα. Ισως, όμως, να είμαι έτοιμη πια. Αραγε, αυτό σημαίνει ότι ωριμάζεις;» συμπλήρωσε.

Η Ρίτα Όρα έχει διπλασιάσει την περιουσία της σε έναν χρόνο, καθώς τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι σε διάστημα 12 μηνών η αξία των επιχειρήσεών της έχει εκτιναχτεί από τα 5.800.000 ευρώ στα 12.000.000 ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της προέρχεται, εκτός από τη μουσική της, από διαφημιστικά deals και από επενδύσεις σε ακίνητα, δηλαδή από τις εταιρίες της Rora Properties, Ora Multi Services και Ora Live, που διαχειρίζεται τα έσοδα από τις περιοδείες της.

Δείτε επίσης: H Μαρία Μιχαλοπούλου κάνει θραύση με τις νέες της φωτογραφίσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ