Κώστας Φλωκατούλας: «Είχαν στραβώσει τα πόδια μου από το πάχος» (video) 

Must Read

Ο θεατρικός ηθοποιός, Κώστας Φλωκατούλας που αγαπήθηκε και στην τηλεόραση ως «Πολυμενέας» στο «Καφέ της Χαράς», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show».

Ο Κώστας Φλωκατούλας σε μια εκ βαθέων συνέντευξη μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και το πρόβλημα παχυσαρκίας που αντιμετώπιζε, κάτι που από την ιδιαίτερα λεπτή σωματική του φιγούρα, ακούγεται αδιανόητο: «Όταν ήμουν μικρός, ήμουν τόσο παχύς που είχαν στραβώσει τα πόδια μου. Και είχαμε πάει σε γιατρούς και μου τα είχαν ισιώσει. Ήμουν πάρα πολύ παχύς. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα υγείας, ήταν απλά από το φαγητό. Και κάποια στιγμή, από 12-13 ετών άρχισα να αδυνατίζω και αυτό το πράγμα που βλέπεις τώρα είναι από τα 16 μου χρόνια

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι το παντοπωλείο στο «Καφέ της Χαράς» ήταν πραγματικό και ότι οι πελάτες έμπαιναν να ψωνίσουν ακόμα κι όταν γυρνούσαν τα γυρίσματα με αποτέλεσμα να τα διακόπτουν και να συνεχίζουν αφού το κατάστημα έμενε ξανά άδειο. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε ότι αυτό του ήταν ευχάριστη διαδικασία και μάλιστα θα ήθελε να είχε και στην πραγματικότητα ένα δικό του παντοπωλείο.

https://www.youtube.com/watch?v=CN9IxwoLz-0

Δείτε επίσης: H Γιώτα Νέγκα αποκάλυψε το πραγματικό της ονοματεπώνυμο (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This