Σάββατο 12/6/2021

Κώστας Φλωκατούλας: «Είχαν στραβώσει τα πόδια μου από το πάχος» (video) 

Ο θεατρικός ηθοποιός, Κώστας Φλωκατούλας που αγαπήθηκε και στην τηλεόραση ως «Πολυμενέας» στο «Καφέ της Χαράς», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show».

Ο Κώστας Φλωκατούλας σε μια εκ βαθέων συνέντευξη μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και το πρόβλημα παχυσαρκίας που αντιμετώπιζε, κάτι που από την ιδιαίτερα λεπτή σωματική του φιγούρα, ακούγεται αδιανόητο: «Όταν ήμουν μικρός, ήμουν τόσο παχύς που είχαν στραβώσει τα πόδια μου. Και είχαμε πάει σε γιατρούς και μου τα είχαν ισιώσει. Ήμουν πάρα πολύ παχύς. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα υγείας, ήταν απλά από το φαγητό. Και κάποια στιγμή, από 12-13 ετών άρχισα να αδυνατίζω και αυτό το πράγμα που βλέπεις τώρα είναι από τα 16 μου χρόνια

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι το παντοπωλείο στο «Καφέ της Χαράς» ήταν πραγματικό και ότι οι πελάτες έμπαιναν να ψωνίσουν ακόμα κι όταν γυρνούσαν τα γυρίσματα με αποτέλεσμα να τα διακόπτουν και να συνεχίζουν αφού το κατάστημα έμενε ξανά άδειο. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε ότι αυτό του ήταν ευχάριστη διαδικασία και μάλιστα θα ήθελε να είχε και στην πραγματικότητα ένα δικό του παντοπωλείο.

Δείτε επίσης: H Γιώτα Νέγκα αποκάλυψε το πραγματικό της ονοματεπώνυμο (video)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ