Ελένη Μενεγάκη: Η… Αλίκη Βουγιουκλάκη της μικρής οθόνης!

Must Read

Τελικά, η Ελένη Μενεγάκη θα παραδώσει τόσο εύκολα το στέμμα της; Θα αφήσει το «θρόνο» της, για να τον πάρει άλλη; Βρέθηκε νέα βασίλισσα της TV, που να έχει τη λάμψη της ωραίας Ελένης;

Πολλά τα ερωτήματα, αλλά πολλές και οι ξανθές και όμορφες που πέρασαν και θα περάσουν από τη μικρή οθόνη, όμως καμία δεν θα είναι Ελένη Μενεγάκη, ούτε στο σκέρτσο, ούτε στην αμεσότητα, ούτε, φυσικά, στο σεξαπίλ…

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΕΞΑΠΙΛ

Οι Ελληνίδες νοικοκυρές ταυτίστηκαν με το ξανθό κορίτσι με τα μπλε μάτια, τα… θελκτικά χείλη και το χυμώδες κορμί, και έζησαν μαζί της το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, τη γέννηση των παιδιών της, Αγγέλου, Λάουρας και Βαλέριας, αλλά και τον χωρισμό της. Ένα διαζύγιο που τής συγχώρησαν, καθώς η Ελένη ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον Ματέο Παντζόπουλο, και μαζί απόκτησαν την όμορφη Μαρίνα.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ
Ελένη Μενεγάκη, Γιάννης Λάτσιος

Κακά τα ψέματα: ό,τι ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη για τον κινηματογράφο, κάτι αντίστοιχο είναι και η Ελένη για την τηλεόραση!

Η ίδια η ζωή της είναι το πιο γλυκό τηλεοπτικό παραμύθι, και αυτή η Σταχτοπούτα που έγινε βασίλισσα. Η Ελένη είναι η μεγαλύτερης αξίας τηλεοπτική «μετοχή», ένα από τα πιο γνωστά brand names της τηλεοπτικής αγοράς, με τις υψηλότερες αμοιβές, αφού τα διαφημιστικά έσοδα που φέρνει τόσα χρόνια, κάνουν απόσβεση του συμβολαίου της, αλλά συντηρούν και άλλες εκπομπές του σταθμού της, ενίοτε και ολόκληρες ζώνες.

Είναι δυνατόν αυτό το… πανίσχυρο «χαρτί» να μην το αξιοποιήσουν τα άλλα ιδιωτικά κανάλια; Εδώ, το εκμεταλλεύτηκε η L’Oreal, που βλέπει τα προϊόντα της να ξεπουλάνε, χάρη στο γεγονός ότι κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια τους, έχουν την Ελένη.

Τέλος το συμβόλαιο, εκτόξευση της τηλεθέασης

Και που τελειώνει, φέτος, το τετραετές συμβόλαιό της με τον Alpha, τι έγινε; Ακόμη και να πήρε, τελικά, την απόφαση να αποχωρήσει από τους δέκτες μας. για να κάνει ένα ταξίδι ζωής στην Αμερική με τον αγαπημένο της, είναι αυτός λόγος για να κουνήσει για πάντα μαντίλι στην TV;

Εδώ, με το που ανακοινώθηκε η απόφασή της να φύγει από το γυαλί, εκτοξεύθηκαν μεμιάς τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της «Ελένη» στον Alpha, ενώ οι διαδικτυακές της φίλες, την προτρέπουν να το ξανασκεφτεί, καθώς τηλεόραση χωρίς Ελένη, δεν γίνεται!

Όσοι την ξέρουν καλά, λένε ότι όλη αυτή η ιστορία με την Αμερική μπορεί να είναι, τελικά, μια μεγάλη «ντρίμπλα» της Ελένης. Η ίδια ξέρει πολύ καλά τι αξίζει στην TV, όπως ξέρουν και η Όπρα Γουίνφρεϊ και η Έλεν ντε Τζένερις! Στην περίπτωση της Ελένης δεν ισχύει η ρήση «όποιο πρόβατο φεύγει από το μαντρί το τρώει ο λύκος».

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Η Μενεγάκη το απέδειξε αυτό, όταν έφυγε από τον ΑΝΤ1 και έγινε η ταυτότητα του Alpha. Αλλωστε, η τηλεοπτική «προίκα» της είναι μεγάλη, όπως μεγάλες είναι και οι χορηγίες που ακολουθούν τις εκπομπές της, σε όποιο κανάλι και αν έχει πάει.

Η Ελένη, όπως λέει και ο Λάκης Λαζόπουλος, «αν και ξανθιά, είναι πολύ μελαχρινή κατά βάθος». Η απόφασή της να φύγει από την τηλεόραση, μάλλον δεν είναι ριζική και αμετάκλητη. Φεύγει για λίγο, για να μας λείψει. Αλλά, για να λείψει κυρίως στους διαφημιστές, ώστε να δώσουν το μήνυμα στους καναλάρχες, που θα δουν τα έσοδά τους σε ύφεση!

Η Ελένη φεύγει… για να κερδίσει μια δεκαετία στην TV. Τόσο… όσο! Ακόμη και να ισχύει το σενάριο ότι δεν θα πάει στην Αμερική μόνο για να ταξιδέψει, αλλά και για να είναι κοντά στον γιο της, Άγγελο, στο ξεκίνημα των ακαδημαϊκών σπουδών του εκεί, αυτό δεν αποτελεί τροχοπέδη για τη συνέχεια της τηλεοπτικής της πορείας.

Η Ελένη, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κοντομηνά από την ηγεσία του Alpha, δεν περνούσε καλά. Και η ωραία Ελένη, από όπου δεν περνάει καλά φεύγει, γιατί απλά είναι πολύ αληθινή. Έπειτα από τόσα χρόνια δουλειάς, δεν έχει ανάγκη ούτε περισσότερη φήμη ούτε περισσότερα λεφτά. Εχει, όμως, μια βάση: να εκτιμούν την αξία της. Στον Alpha το αυτονόητο χάθηκε.

Μήλο της έριδος των ισχυρών

Όπως λέγεται, όμως, στην τηλεοπτική αγορά, δύο «παίκτες» υπολογίζουν την αξία της για να ανεβάσουν την τηλεθέαση των σταθμών τους: Ο Ιβάν Σαββίδης, που θα έδινε γην και ύδωρ, για να έχει ένα brand name σαν εκείνο της Ελένης, αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που μια πιθανή μεταγραφή της Ελένης θα εκτόξευε την αξία του νέου Μεγάλου Καναλιού.

H Ελένη θα βολιδοσκοπήσει το τοπίο. Θα δει πώς θα πάνε οι δυο σταθμοί. Θα ελέγξει και το πόσο θα λείψει στην αγορά και στον κόσμο. Και, όπως έγινε το 1995 η βασίλισσα της πρωινής ζώνης και το 2005 η βασίλισσα της μεσημεριανής, έτσι και το 2021 θα στεφθεί βασίλισσα της βραδινής ζώνης! Γιατί, το επόμενο βήμα της απαστράπτουσας Ελένης θα είναι ένα βραδινό σόου και θα σηματοδοτήσει τη νέα της αρχή, και ίσως και την αυλαία που εκείνη θα ρίξει.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ

Μην απορήσετε, λοιπόν, αν η κόντρα των δύο παραγόντων του ποδοσφαίρου, που έχει κορυφωθεί το τελευταίο διάστημα μετά όσα απίθανα και τραγελαφικά συμβαίνουν εκτός των αγωνιστικών χώρων, «αγγίξει» και την Ελένη!

Και, στον πόλεμο για την ωραία Ελένη της ΤV, δεν θα υπάρχουν αφαιρέσεις βαθμών, καταγγελίες, παρεμβάσεις υπουργών Αθλητισμού και νομοθετικές τροπολογίες που έβαλαν μπουρλότο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην περίπτωσή της, το δέλεαρ θα είναι ισχυρά τηλεοπτικά συμβόλαια και κόκκινα χαλιά στρωμένα στα πόδια της

Από το «Mega Banca» στο… θρόνο της TV

Η Ελένη Μενεγάκη «έσκασε» με την ωραία φατσούλα της στο κοινό το 1992. Μια καστανόξανθη με μεγάλα μπλε μάτια εμφανίστηκε δίπλα στον Γιώργο Πολυχρονίου, στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca», και ξεχώρισε.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ MEGA BANCA
Η Ελένη Μενεγάκη στο πλευρό του Γιώργο Πολυχρονίου, ως συμπαρουσιάστρια στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca»

Τρία χρόνια αργότερα, το 1995, έγινε οικοδέσποινα του «Πρωινού Καφέ» στον ΑΝΤ1, με απόφαση του Μίνωα Κυριακού, έως το 2005, οπότε πήρε μεταγραφή στο κανάλι της Κάντζας και ακολούθησε τον τότε σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο. Ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή στην τηλεοπτική ιστορία και την ωραία Ελένη… έκλεψε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Από το 2005 έως το 2011 εμφανίζεται στο πρωινό του Alpha «Καφές με την Ελένη», μέχρι που μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη και τα σποτ πέφτουν βροχή. Η Ελένη, ως γνωστόν, παρουσιάζει μέχρι σήμερα την εκπομπή «Ελένη», έχοντας αποκτήσει, πλέον, τον τίτλο της βασίλισσας της τηλεόρασης.

Διαβάστε επίσης: Η Μαριέτα Χρουσαλά με τον Πατίτσα, τη μητέρα της και τα παιδιά βόλταρε σε εμπορικό κέντρο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This