Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Αναπτερώνετε το ηθικό σας και έρχεστε πιο κοντά στον σύντροφό σας, αρκεί να κάνετε κι εσείς την προσπάθειά σας να συμπορευτείτε και όχι μόνο να περιμένετε εγγυήσεις προκειμένου να δώσετε την καρδιά σας. Μια συζήτηση ή μια καινούργια γνωριμία θα σας ανοίξει τον δρόμο για νέες ιδέες και σχέδια. Κάποιες εντάσεις που θα εμφανιστούν δεν είναι ικανές να χαλάσουν το τέλειο κλίμα που θα επικρατεί στις σχέσεις σας, αρκεί να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και πέσετε στην παγίδα να ανταλλάξετε λόγια που δεν εννοείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αδέσμευτοι μη σπαταλήσετε τον καιρό σας με επιπόλαιες σχέσεις, καθώς μέσα στο πλήθος υπάρχει για εσάς ένας σύντροφος που τον χρειάζεστε. Θα μπορέσετε να βάλετε τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν ρίξει την ψυχολογία σας και να βρείτε πάλι την ηρεμία σας. Ξαναβρείτε τον χαμένο εαυτό σας και αφήστε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν την αγάπη που νιώθουν για εσάς. Ανακτήστε πάλι τις δυνάμεις και βρείτε τον ρυθμό σας. Το άγχος που σας είχε καταβάλει τον τελευταίο καιρό θα αρχίσει να απομακρύνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και μην επιστρέψετε σε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν μόνο και μόνο επειδή φοβάστε τη μοναξιά, γιατί πολύ σύντομα θα βιώσετε ξανά τη μοναξιά. Κατανοήστε πως άλλο είναι ο έρωτας και άλλο η δουλειά και αποφύγετε κάθε είδους συνδυασμό μεταξύ τους, γιατί σε κάποιο από τα δύο δεν θα καταφέρετε να είστε συνεπείς. Επειδή οι άλλοι θα μαγνητίζονται από τη γοητεία σας, προσέξτε σε ποιον σύντροφο θα επενδύσετε. Μόνο έτσι θα αποφύγετε τα διλήμματα των ερωτικών προκλήσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξαναφτιάξτε τη σχέση σας. Για να μην υπάρχουν εντάσεις μεταξύ σας, επιδιώξτε να βρείτε κάποιες ώρες για να βρίσκεστε με τον σύντροφό σας. Ακόμα και αν τα οικονομικά σας δεν βοηθούν σε όσα έχετε κατά νου, μπορείτε να κάνετε το σπίτι καταφύγιο της σχέσης σας και να περάσετε υπέροχα, έχοντας συντροφιά ο ένας τον άλλον. Να είστε σίγουροι πως θα έχετε παραπάνω από έναν λόγους για να είστε ευτυχισμένοι. Οι θαυμαστές σας θα είναι πολλοί την ημέρα των ερωτευμένων και τα κέρδη που θα έχετε στον έρωτα θα είναι μεγάλα.

ΛΕΩΝ: Θα αισθανθείτε ότι πρέπει να κοπείτε στα δύο για να τα προλάβετε όλα, αφού οι επαγγελματικές και οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας βάλουν στη μέση. Μην αποσυντονιστείτε και χάσετε την ψυχραιμία σας, επειδή με τις εκκρεμότητες που θα υπάρχουν δεν θα μπορεί να ανθίσει ο έρωτας όπως εσείς θα θέλατε. Τίποτα δεν θα μπορέσει να σας απειλήσει, εάν συνεχίσετε να προχωράτε με προσεκτικά βήματα και χωρίς επιπολαιότητες. Απλά δώστε και στον σύντροφό σας την ευκαιρία να εκθέσει τον τρόπο σκέψης του και δε θα βγείτε χαμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα προκληθούν δυσκολίες στο συναισθηματικό τομέα, αλλά θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα γεμίσετε πάλι αισιοδοξία. Προσεγγίστε με κάθε ειλικρίνεια τον σύντροφό σας και σταθείτε δίπλα του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με πράξεις και όχι μόνο με λόγια. Χρειάζεται τη συμπαράστασή σας και όχι συμβουλάτορα. Φροντίστε να ελέγχετε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και να πράττετε με σύνεση και λογική, για να μπορέσετε να επιτύχετε τη σωστή επικοινωνία. Βρείτε τρόπο να καταπολεμήσετε το κακό στη ρίζα του και θα νιώσετε αρκετά καλά.

ΖΥΓΟΣ: Είναι γνωστό ότι η καθημερινότητα ισοπεδώνει τα συναισθήματα και λογικό είναι να προκύψουν μπερδέματα, όμως το να ξεσπάτε σε λάθος άτομα επειδή σας εκνεύρισαν άλλοι δεν είναι και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Αποφύγετε τέτοιου είδους ενέργειες, γιατί τις περισσότερες φορές τέτοιες καταστάσεις δημιουργούν θύτες και θύματα. Η ψυχολογία σας θα έχει τα πάνω της και τα κάτω της και αρκετές φορές θα νιώθετε υπέρμετρο ενθουσιασμό, ενώ άλλες έντονη απογοήτευση. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα θα προκαλούν εντάσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους, όμως θα μπορέσετε, εάν δεν σας κυριεύσει ο φόβος, να δείτε κατάματα την αλήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην παρασυρθείτε από ακραίες συμπεριφορές που θα ρίξουν την ψυχολογία σας και θα σας κάνουν να νιώθετε άρρωστοι. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, απλά αφήστε τα προσωρινά στην άκρη και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Έχετε πολύ καιρό να κάνετε κάτι για εσάς και αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας. Κάντε αλλαγές, ξεκινώντας από την εμφάνισή σας. Η σημερινή μέρα θα έχει υψηλές απαιτήσεις και ίσως χρειαστεί να πάρετε άμεσα αποφάσεις που θα αφορούν τη σταθερότητα των σχεδίων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέστε βάσεις για μελλοντικές εξελίξεις, κρατώντας όμως επιφύλαξη για όποια σχέδια δεν έχουν μελετηθεί από όλες τους τις πλευρές. Εξετάστε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί, χωρίς να αποφύγετε την αυτοκριτική, που θα σας βοηθήσει να δείτε παραπέρα ή να ανακαλύψετε μεθόδους διαχείρισης ή βελτίωσης των οικονομικών σας. Φιλοσοφήστε λίγο τα πράγματα και βρείτε τι σας μπλοκάρει ψυχικά, ώστε να βρείτε πάλι τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Η τύχη δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ρισκάρετε στα πάντα ασταμάτητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είναι έντονοι οι ρυθμοί στον επαγγελματικό τομέα. Είναι αναμενόμενο έπειτα από αρκετές ώρες δουλειάς να μην έχετε διάθεση για διασκέδαση ή καινούργιες γνωριμίες. Όμως, όσο κι αν αισθάνεστε κουρασμένοι, δεν πρέπει να κλειστείτε στον εαυτό σας, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια που θα υπάρχει στον έρωτα. Μπορεί οι ευχάριστες στιγμές να μη σας δοθούν απλόχερα, αλλά αυτές που θα σας προσφερθούν, ακόμα και αν είναι λίγες, θα έχουν ποιότητα. Θα νιώσετε άνετα και πιο κοντά στον σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν πράγματι επιθυμείτε να έρθετε πιο κοντά με το έτερόν σας ήμισυ, αφήστε στην άκρη τη διαλλακτικότητα και τον εγωκεντρισμό που σας χαρακτηρίζουν. Μη θεωρείτε πως μόνο εσείς έχετε δίκιο ενώ ο σύντροφός σας έχει άδικο, γιατί έτσι δεν μπαίνετε καν στον κόπο να συζητήσετε μαζί του. Οι αδέσμευτοι είναι πιθανόν να δείτε να καρποφορεί μια σχέση μέσα στον επαγγελματικό χώρο και είναι σκόπιμο να αποβάλετε όσο μπορείτε το άγχος που σας έχει καταβάλει τον τελευταίο καιρό, για να μην τη χάσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ανεβαίνει η λίμπιντό σας και σας προσφέρει άπειρες ερωτικές στιγμές. Δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης ή την επισημοποίηση της σχέσης σας. Προσπαθήστε να βρείτε τις απαιτούμενες ισορροπίες στη σχέση σας και να τις τηρήσετε για να μην πιέζεστε και για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν το συναισθηματικό μέλλον σας. Εάν πιστεύετε πως για να αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε πρέπει να βγείτε από την καθημερινότητα, τολμήστε ένα μικρό ταξίδι, μια που και τα οικονομικά σας δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This