Συγκινεί η Ελένη Πέτα για τον αδερφό της: «Είμαι σαν καθρέφτης που έχει σπάσει σε κομμάτια»

Must Read

Για το θάνατο του αδερφού της σε τροχαίο μίλησε για πρώτη φορά η Ελένη Πέτα στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα».

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια εξομολογήθηκε τα συναισθήματά της για το χαμό του αγαπημένου της αδερφού, αποκαλύπτοντας τα όσα έγιναν τα μοιραία λεπτά του τροχαίου.

«Ο αδελφός μου έφυγε από τροχαίο ατύχημα με μηχανή. Ήμουν από πίσω και ακολουθούσα εγώ. Πηγαίναμε για καφέ όλοι μαζί και δυστυχώς έγινε έτσι.

Τον έκλεισε ένα φορτηγό αλλά δεν φορούσε κράνος. Αν φορούσε δηλαδή το κράνος δεν θα είχε συμβεί αυτό στον βαθμό αυτόν τουλάχιστον. Νιώθω σαν καθρέφτης που έχει σπάσει σε κομμάτια. Δεν ενώνεται αυτό το πράγμα που έχει γίνει, αλλά βέβαια ο χρόνος βοηθάει τελικά αλλά εκεί παραμένουν οι πληγές. Δεν θα πω όμως γιατί πια, γιατί σε μένα».

Ερωτηθείσα στη συνέχεια για τους Παντελή Καναράκη και Δέσποινα Βανδή για τις επαφές που έχουν κρατήσει, συμπλήρωσε:

«Ήμουν η πρώτη που κατέβηκε στην Αθήνα. Μετά ήρθε η Δέσποινα και μετά ο Παντελής. Τον είχαμε υπό την προστασία μας και είναι οικογένεια μου, φίλος καρδιάς που με έχει βοηθήσει σε πάρα πολλές παραστάσεις μου.

Με τη Δέσποινα δεν έχουμε πια επαφή, δεν βρισκόμαστε αλλά δεν παύει να είναι στην καρδιά μου. Οι ρυθμοί της, η δική μου στάση και πάρα πολλά πράγματα συντέλεσαν στο να μην έχουμε πια κάτι κοινό να μοιραστούμε».

Δείτε επίσης: Άνοιξε την καρδιά της η Κατερίνα Γερονικολού: «Με τον Γιάννη υπάρχει παντού ευτυχία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This