Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Κοιμόμουν στο studio για 6 μήνες όταν έπαιζα στην ”Λάμψη”»

Must Read

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης με αφορμή την παράσταση που θα εμφανίζεται «Ο Φονιάς» του Μήτσου Ευθυμιάδη, στο Θέατρο «Έαρ» Βικτώρια, μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Ο κ. Θεοδωρίδης μίλησε για τις ένδοξες εποχές που έπαιζε στην τηλεοπτική σειρά του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη» καθώς όπως παραδέχεται του λείπει ο χώρος της τηλεόρασης που είναι πολύ διαφορετικός από τον χώρο του θεάτρου. 

Τα γυρίσματα ήταν τόσο εντατικά, που ο κ. Θεοδωρίδης περιέγραψε ότι για ένα διάστημα 6 μηνών, έμενε στο studio της παραγωγής, αφού δεν προλάβαινε να γυρίσει σπίτι του.

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει παρά πολλά επαγγέλματα για να κερδίσει τα προς το ζην του αφού οι μισθοί των ηθοποιών υπήρξαν «αξιοπρεπείς» τις παλαιότερες εποχές της τηλεόρασης.

Μιλώντας για την πολυαγαπημένη του κόρη σχολιάζει ότι «είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος αφού δεν ασχολείται με την υποκριτική» και είναι ευτυχισμένη.

Δείτε επίσης: Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θυμάται τον καλύτερό του φίλο που έχασε από τροχαίο (video)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This