Λαμπερή Έλλη Στάη σε σπάνια έξοδο με τον εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα

Must Read

«Άστραψαν» τα φλας στην παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου «Ζω για Σένα», στο Θέατρο Παλλάς, όταν εμφανίστηκε η Έλλη Στάη στο πλευρό του συντρόφου της Νίκου Μουνδρέα.

Η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης και ο εφοπλιστής κ. Μουνδρέας αγαπούν το θέατρο αν και σπάνια ο φακός τους πετυχαίνει μαζί, αφού εμμένουν σε μια «αθόρυβη» παρουσία ως δημόσια πρόσωπα. 

Η κ. Στάη βρέθηκε στο καμαρίνι του Τάκη Ζαχαράτου για να τον συγχαρεί για την εμφάνισή του, πανέμορφη και λαμπερή με σμαραγδί πουκάμισο και σακάκι, ενώ ο σύντροφός της κ. Μουνδρέας τη συνόδευε με την διακριτική παρουσία του.

Φωτογραφίες: NDP

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This