Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Oι συνεργάτες του Νίκου Οικονομόπουλου απαντούν στα «πυρά» των εργαζομένων στο Κέντρο Αθηνών

Μία η φυγή της ωραίας Ελένης από τη Σπάρτη για την Τροία και μία η φυγή του Νίκου Οικονομόπουλου από το Κέντρο Αθηνών έχουν προκαλέσει πόλεμο!

Με εκατέρωθεν ανακοινώσεις στα social media μαίνεται η μάχη για το ποιος ευθύνεται για την αποχώρηση του γνωστού τραγουδιστή από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν μέχρι πρότινος.

Χθες, μόλις ένα εικοσιτετράωρο από την επιστολή των εργαζομένων του κέντρου, που κατηγορούσαν τον Οικονομόπουλο και απαντούσαν στην ανακοίνωση του ίδιου για τη διακοπή συνεργασίας του με την επιχείρηση, ήρθε ακόμα μία ανακοίνωση, αυτή τη φορά των συνεργατών του, που υποστηρίζουν τον καλλιτέχνη και απαντούν στους εργαζομένους.

«Δουλεύουμε με τον Νίκο Οικονομόπουλο εδώ και 14 χρόνια και για εμάς είναι ο “Νίκος”, γιατί μας έκανε με τη στάση του, την ευγένεια και τη γενναιοδωρία του όλα αυτά τα χρόνια να τον αισθανόμαστε δικό μας άνθρωπο. Εκτός από άψογος καλλιτέχνης, έδωσε και σε εμάς τη χαρά να δουλεύουμε σε πάντα γεμάτα μαγαζιά και κάθε βράδυ να μοιραζόμαστε την επιτυχία του. Πάντα σωστός, πάντα δοτικός και πάντα δίκαιος, χαρακτηριστικά εξίσου σημαντικά με το ταλέντο του, γι’ αυτό και σεβόμαστε την απόφασή του και λυπούμαστε για τα ψέματα που ειπώθηκαν, αλλά είμαστε δίπλα του, όπως ήταν και είναι και εκείνος δίπλα σε εμάς εδώ και χρόνια. Είσαι δυνατός και οι δοκιμασίες είναι για τους δυνατούς. Νίκο, σε αγαπάμε! Η ομάδα σου» αναφέρει η επιστολή των συνεργατών του ερμηνευτή, που του πλέκουν το εγκώμιο, σε αντίθεση με την προχθεσινή επιστολή των εργαζομένων, οι οποίοι -μεταξύ άλλων- τον κατηγόρησαν ότι τους άφησε ξεκρέμαστους εν μέσω σεζόν και την κοπάνησε νύχτα, σαν τον κλέφτη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ