Η Μαρίζα Ρίζου μιλά για τους «βλάκες» και τα παπούτσια που την καταπιέζουν (video)

Must Read

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μας καθήλωσε με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό της.

Γεννημένη το 1986 στην Άρτα, από μικρή είχε πάθος με τη μουσική ενώ έγινε ευρέως γνωστή από τη διασκευή στο τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά, «Μπόσα νόβα του Ησαΐα». Σταδιακά, η Μαρίζα κατάφερε να εκφράσει ένα νέο στυλ μουσικής και να εδραιωθεί στον χώρο ενώ το τελευταίο της άλμπουμ «Πόσο βλάκας» κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment.

Η Μαρίζα αποκάλυψε ότι δεν είναι το «γλυκό πλάσμα» που όλοι περιγράφουν αφού κάνει προσπάθειες να σκεφτεί πριν πει οτιδήποτε ώστε να μην της ξεφύγει καμία βρισιά…

Η συμπαθέστατη τραγουδίστρια που διαθέτει άπλετο χιούμορ, αυτοσαρκάζεται και θεωρεί ότι δεν μπορεί να έχει την εικόνα μιας γυναίκας που δίνει έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση: «Δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ η καραγκομενάρα».

«Αφηνιάζω, τρελαίνομαι, δεν μπορώ να φοράω παπούτσια, είμαι της σχολής Τσαλιγοπούλου, ξυποληταρία. Με εγκλωβίζουν και μου προσθέτει ένα βάρος από πάνω ότι πρέπει να είσαι γκόμενα. Γκόμενα μπορώ να πω;» ρώτησε τον σκηνοθέτη η Μαρίζα και το πλατό ξέσπασε σε γέλια.

Μιλώντας για το πυρηνικό τραγούδι «Πόσο βλάκας», η Μαρίζα εξηγεί ότι δεν πρέπει να γίνει συσχέτιση με την άλλη (κακιά) λέξη που τελειώνει επίσης σε -άκας, αλλά περιγράφει έναν άνθρωπο κουτό, απερίσκεπτο που σύμφωνα με τους στίχους εγκαταλείπει έναν όμορφο και δυνατό δεσμό.

Η Μαρίζα ξεκινά τις εμφανίσεις της στον Σταυρό του Νότου στις 7 Φεβρουαρίου, όμως  προσέξτε! Όπως αναφέρει παρακολουθεί τον κόσμο από κάτω και λυπάται όταν βλέπει θεατές προσκολλημένους στα κινητά τους. Με τέτοια φωνή και ιδιοσυγκρασία άλλωστε, πιστεύουμε θα παρασύρει το κοινό της στα πιο όμορφα μουσικά μονοπάτια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This