Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης από τις «Άγριες μέλισσες» αποκάλυψε ότι τον μπερδεύουν με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο (video)

Must Read

Τον καφετζή από τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, που κρατά το μαγαζί της Βιολέτας (Θεοφανία Παπαθωμά) με ποιον τον μπερδεύουν, άραγε, στον δρόμο; Ε, δεν πάει ο νους σας!

Μας ξάφνιασε για τα καλά ο αξιόλογος ηθοποιός Αλέξανδρος Καλπακίδης. Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», στο Star, μίλησε ο ηθοποιός και με αφορμή την επιτυχία της σειράς εποχής είπε: « Επειδή το καλοκαίρι ξυρίζω το κεφάλι μου, με μπερδεύουν με τον βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Ήμουν πρόπερσι στην Τήνο και μια κυρία επέμενε ότι είμαι ο δημοσιογράφος».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στα γυρίσματα του δημοφιλούς σίριαλ αλλά και στην καρμική σχέση με τον συμπρωταγωνιστή του Λεωνίδα Κακούρη. «Με τον Λεωνίδα Κακούρη μας συνδέει μια αντικατάσταση. Του έκανα μια αντικατάσταση σε μια παράσταση που έπαιζε και από τότε άνοιξαν… μαγικά οι δρόμοι. Ήμουν ενάμιση χρόνο άνεργος. Και τώρα βρεθήκαμε μαζί και στις “Άγριες μέλισσες”».

Ακόμη, ο ηθοποιός είπε για τη Μαρία Κίτσου, την αγαπημένη Λενιώ από το Διαφάνι: «Η Μαρία Κίτσου είναι αλάνι. Είναι πολύ ωραία τύπισσα και έχει πάρα πολύ χιούμορ». Για την επιτυχία του ρόλου του τόνισε: «Είχε έρθει μια μέρα ένας τύπος πολύ γυμνασμένος, με φραπέ στο χέρι, με σπρώχνει και μου λέει “Παναγιώτη, θα μου φτιάξεις έναν καφέ;” και τον ρώτησα πώς τον θέλει!»

Δείτε επίσης: Σε γλυκιά αναμονή η Νίκη Θωμοπούλου, σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη

https://www.youtube.com/watch?v=s2EITI__pQ4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This