Σε γλυκιά αναμονή η Νίκη Θωμοπούλου, σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη

Must Read

Ο γνωστός δικηγόρος και η όμορφη σύζυγός του μετρούν πλέον αντίστροφα για την άφιξη του πελαργού, καθώς η μέλλουσα μανούλα διανύει ήδη τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια πόζαρε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, αποκαλύπτοντας με ενθουσιασμό και χαρά ότι βρίσκεται στην 34η εβδομάδα κύησης! Το τρυφερό ενσταντανέ κέρδισε αμέσως χιλιάδες likes από τους followers της, που έσπευσαν να της ευχηθούν τα καλύτερα! H Nίκη Θωμοπούλου φωτογραφήθηκε φορώντας μαύρο κολάν και μπουστάκι και, εκτός από την κοιλίτσα της, αποκάλυψε ότι παραμένει fit & chic, ακολουθώντας προσεγμένη διατροφή και κάνοντας άσκηση.

«Το φύλο του μωρού νομίζω ότι είναι κορίτσι, δεν μου το έχουν πει σίγουρα, αλλά νομίζω ότι είναι κορίτσι. Όλοι μού λένε καλύτερα! Δεν έχω ιδέα τι με περιμένει!» ανέφερε ο Γιάννης Μαρακάκης σε τηλεοπτικές του δηλώσεις το περασμένο φθινόπωρο, τρελαμένος από χαρά που θα γίνει μπαμπάς.

Τέσσερα χρόνια μετά τον λαμπερό γάμο τους στο εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στην Ανάβυσσο, ο γοητευτικός δικηγόρος και η όμορφη σύζυγός του ανυπομονούν για το μεγαλύτερο θαύμα στη ζωή τους (το μωράκι τους αναμένεται έως τις 15 Μαρτίου)!

Δείτε επίσης: «Τρελή και παλαβή» για τον Δημήτρη Φιντιρίκο της η Survivor Κατερίνα Δαλάκα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This