«Τρελή και παλαβή» για τον Δημήτρη Φιντιρίκο της η Survivor Κατερίνα Δαλάκα

Must Read

Μιλάει για εκείνον και στάζει μέλι το στόμα της! Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα, που μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τον αγαπημένο της Δημήτρη Φιντιρίκο: «Είναι ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μου και είμαι δίπλα του. Τον αγαπώ πολύ και γιατί να κρυφτείς όταν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου; Είμαστε έξι μήνες τώρα. Είχαμε σχέση και πριν από πέντε χρόνια. Πάλι έξι μήνες ήμασταν τότε, ελπίζω να μη χωρίσουμε τώρα. Είναι περίεργο, τίποτα δεν γίνεται τυχαία, θα δείξει» εξομολογήθηκε η αθλήτρια στη μεσημεριανή εκπομπή του Σκάι και συμπλήρωσε:

«Οι σχέσεις θέλουν χρόνο, δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα για γάμο, αλλάζουν τα πράγματα σε μια μέρα. Αν δεν έχεις έναν άνθρωπο με κοινά πράγματα… δεν λέω να είναι όλα κοινά… αλλά να έχουμε, ας πούμε, τη γυμναστική, είναι σημαντικός παράγοντας να σε στηρίζει σε αυτό που κάνεις. Εγώ νιώθω πολλή στήριξη» δήλωσε με τρυφερότητα η νικήτρια του «Survivor 2» και συνέχισε πλέκοντας το εγκώμιο του επιχειρηματία που βρίσκεται στη ζωή της.

«Θέλω να θαυμάζω τον άνθρωπο που είναι απέναντί μου, να είναι δραστήριος, να μην είναι τεμπέλης. Δεν με απασχολούν καθόλου τα λεφτά, άσχετα που ο Δημήτρης τα έχει καταφέρει μόνος του και έχει τις επιχειρήσεις του. Πιστεύω τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία» πρόσθεσε η ερωτοχτυπημένη Κατερίνα για τον Δημήτρη της. Εν τω μεταξύ πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι έκανε μία ρομαντική απόδραση στη Ρώμη, επισφραγίζοντας έτσι την επανασύνδεσή του που έγινε κάποιες εβδομάδες πριν, έπειτα από μία σοβαρή κρίση που πέρασε ο δεσμός του στις αρχές Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης: Λύγισε η Ντίνα Κώνστα στην είδηση του θανάτου του Δημήτρη Τσούτση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This