«Happy birthday» για Ηλιάνα παρέα με τον Snik και γρίφο για… πελαργό

Must Read

Γενέθλια με ροζ μπαλόνια, κοινές φωτογραφίες με τον έρωτά της στο Instagram και έναν γρίφο με μωρό για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο και κριτής του «Greece’s Next Top Model» έκλεισε τα 32 της χρόνια και το γιόρτασε όπως έπρεπε το βράδυ της Τετάρτης σε γνωστό μπαρ των Αθηνών με τον σύντροφό της Snik και καλούς της φίλους. Ντυμένη casual με ροζ φούτερ και μαύρο στενό παντελόνι πόζαρε στο πλευρό του αγαπημένου της και ανέβασε την εικόνα στα instastories της. Μαζί έβαλε κι ένα ροζ μωράκι σε emoji κι έγραψε «You know what it is» (εσύ ξέρεις τι είναι αυτό), κάνοντας tag τον γνωστό ράπερ.

Ροζ μπαλόνια

Αυτό το αινιγματικό και συνθηματικό post μαζί με τα ροζ μπαλόνια που είχαν την τιμητική τους στη διακόσμηση του party φούντωσαν περισσότερο τις φήμες περί εγκυμοσύνης που ακούγονται τις τελευταίες εβδομάδες. Οπως μάλιστα τονίζουν κάποιοι παρατηρητικοί, η κοιλιά της Ηλιάνας έχει ολίγον τι φουσκώσει.

Πέραν του μυστηρίου με τις αναρτήσεις, η βραδιά κύλησε υπέροχα και όλοι πέρασαν καλά. Επιπλέον ανέβηκαν και βίντεο από το πάρτι με το ερωτευμένο ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές, όπως όταν εκείνος της έφερε την τούρτα-υπερπαραγωγή και η Ηλιάνα έσβησε τα κεράκια και μετά τον φίλησε στο στόμα.

Να θυμίσουμε ότι το γνωστό μοντέλο και ο εναλλακτικός καλλιτέχνης είναι ζευγάρι από τις αρχές του περασμένου φθινοπώρου. Το ειδύλλιό τους έγινε γνωστό όταν ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε βραδινή έξοδό τους στο Χαλάνδρι. Από τότε σχεδόν κάθε εβδομάδα απασχολούν τη δημοσιότητα με «κλικ» από αγαπησιάρικα ενσταντανέ και βραδινές βόλτες. Από εμάς, να τα χιλιάσει και του χρόνου διπλή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This