Τετάρτη 23/6/2021

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Προβείτε σε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές. Δεν θα πρέπει να δίνετε σημασία αν διαπιστώνετε ότι κάποιοι δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα, γιατί θα χάσετε πολύτιμο χρόνο τόσο για να πετύχετε τους στόχους σας όσο και για να βρεθείτε με τον σύντροφό σας. Ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων είχατε παραμερίσει. Αισθήματα που είχατε καταπιέσει, απωθημένα και επιθυμίες σας που δεν είχαν βρει τρόπο να εκφραστούν είναι πιθανόν να βγουν με έναν τρόπο που θα ξαφνιάσει όχι μόνο τους γύρω σας, αλλά και εσάς τους ίδιους.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι σημαντικό να είστε περισσότερο υπομονετικοί, υπεύθυνοι και παρατηρητικοί για να μην αισθανθείτε άβολα σε καμία περίπτωση. Θα υπάρξει άνοδος και στον συναισθηματικό σας τομέα, ώστε να περάσετε αξέχαστες στιγμές με τον σύντροφό σας όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι. Ισως σας επιφυλάσσονται πολλές εκπλήξεις, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας μέσα στη σχέση σας και να ξέρετε τι να περιμένετε από αυτήν. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας για να κατακτήσετε τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρεθείτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που θέλετε και αγαπάτε, τα οποία θα σας δείξουν πιο καθαρά τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες που έχετε, ώστε να ξέρετε με ποιον τρόπο θα προχωρήσετε. Επανεξετάστε τη θύμηση που μπορεί να έχετε για ένα πρόσωπο το οποίο μπήκε και βγήκε επεισοδιακά από τη ζωή σας. Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές που θα χρειαστεί να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας καταναλώσουν τον περισσότερο από τον χρόνο σας, αλλά θα αξίζουν πραγματικά, αφού δεν θα χάνεστε σε ανούσια πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα ενισχυθεί η δημιουργικότητά σας και οι συνεργάτες σας θα αρχίσουν να βλέπουν με διαφορετικό μάτι τα σχέδια που είχατε προτείνει και είχαν αφήσει στην άκρη. Κάντε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις τόσο για να ευχαριστήσετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που επιζητούν τη συντροφιά σας, όσο και για εσάς τους ίδιους, αφού η απομάκρυνση από τα καθήκοντά σας, έστω και αν είναι προσωρινό, θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας. Η επικοινωνία σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, αφού το πλανητικό σκηνικό θα δρα υπέρ σας.

ΛΕΩΝ: Θα αυξηθεί η γοητεία και ο ερωτισμός σας, κάτι που θα ενισχύσει τον συναισθηματικό σας τομέα και θα σας προσφέρει όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μαζί του μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, να προγραμματίσετε το κοινό σας μέλλον και να εκφράσετε ο ένας στον άλλον τα πραγματικά σας συναισθήματά. Θα προκληθεί αναστάτωση χωρίς ουσιαστικό λόγο, ενώ δεν θα λείψουν οι γκρίνιες και τα παράπονα από την πλευρά του. Ακούστε τον χωρίς να δώσετε συνέχεια ή να χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα προκαλέσετε ρήξη στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συζητήσεις που θα έχετε με τους συνεργάτες σας θα βρίσκουν τον στόχο τους και στο πλευρό σας θα τάζονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας στηρίξουν. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε αυτά που βρίσκονται πίσω από προσχήματα ή μισές αλήθειες σε οικογενειακές, επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις. Μπορεί να νιώθετε φόβο για το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω, όμως είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναγκαίο να δείτε αν υπάρχει κάτι, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε ποιοι είναι εχθροί και ποιοι φίλοι σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσδιορίστε αυτά που επιθυμείτε διακαώς για να μην αλλάζει η συμπεριφορά σας από τη μια στιγμή στην άλλη και ειδικά σε άτομα που δεν σας φταίνε. Μπορεί οι ρυθμοί σας να είναι έντονοι, αλλά επειδή τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, η υγεία σας θα κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Εξάλλου, με αυξημένη τη γοητεία και τον ερωτισμό σας, πώς θα μπορούσατε να μην είστε καλά; Λίγη προσοχή πρέπει να δείξετε, καθώς το άγχος λόγω του επαγγελματικού φόρτου τείνει να σας κουράσει, όμως δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ανησυχήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα καλυτερέψουν οι σχέσεις σας, σε όλους τους τομείς. Ισως να διανύσετε την καλύτερη φάση της ζωής σας και να συμβούν σημαντικά γεγονότα. Θα συνειδητοποιήσετε πάλι την αξία και τη σημασία της ίδιας της ζωής, όπως και την αναγκαιότητα της παρουσίας των άλλων κοντά σας. Η επιθυμία να τα ξαναβρείτε με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους θα είναι έντονη. Δείτε καθαρά τη θέση που μπορείτε να έχετε στη ζωή των άλλων, όπως και αυτή που θα μπορούν να έχουν οι άλλοι στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε στον εαυτό σας τη σημασία που πρέπει για να μην αρχίσει να διαμαρτύρεται ψυχικά, πνευματικά ή σωματικά. Εχετε παραπάνω από έναν λόγο να είστε ευτυχισμένοι και θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στον τομέα του έρωτα. Μην παρασύρεστε από άτομα που δεν ξέρετε καλά, τα οποία θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα ανεβάσουν τις μετοχές σας στις ερωτικές κατακτήσεις. Θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε και άλλη μια σχέση, όμως η σοβαρότητα και η διάρκειά της όχι μόνο δεν θα είναι εξασφαλισμένες, αλλά θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα και στη σταθερή σας σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανακαλύψτε τις ελλείψεις του οργανισμού σας και γιατρέψτε τες στις περιπτώσεις που κρίνετε απαραίτητο. Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και αλλάξετε την εμφάνισή σας, έχοντας την αίσθηση του μέτρου. Δουλέψτε μεθοδικά και με παρατηρητικότητα για να αξιοποιήσετε και να ταξινομήσετε κατάλληλα τις μεγάλες αλλά και τις πιο μικρές εμπειρίες σας. Βάλτε στόχους χωρίς να διαμαρτύρεστε για τον χρόνο που χάσατε και καταστρώστε σχέδια για να ριχτείτε στη μάχη. Προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα και αναδιοργανώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας, μια που οι εκκαθαρίσεις θεωρούνται επιβεβλημένες για να μπορέσετε να προχωρήσετε πιο άνετα και σίγουρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η άμεση προτεραιότητά σας είναι οι σχέσεις σας – ιδιαίτερα οι συναισθηματικές. Ομως, είναι προτιμότερο, ακόμα και αν κάποιες στιγμές πιέζεστε, να μην πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ο σύντροφός σας έχει ανάγκη να του δείξετε έμπρακτα τι νιώθετε γι’ αυτόν, αφού με το να ασχολείστε συνέχεια με τα επαγγελματικά σας θέματα τον κάνετε να εισπράττει ότι αδιαφορείτε για αυτόν. Οσοι έχετε μια σταθερή σχέση φροντίστε να την τονώσετε με όποιο τρόπο μπορείτε και -γιατί όχι;- να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν χρειάζεται να βάλετε κινδύνους στη ζωή σας, ειδικά όταν δεν υπάρχει λόγος, αφού με τον σύντροφό σας περνάτε τέλεια. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να δεχτείτε προσκλήσεις που θα σας γίνουν, καθώς ο κεραυνοβόλος έρωτας φαίνεται να σας χτυπάει την πόρτα. Αφήστε πίσω καταστάσεις και λάθη του παρελθόντος που σας πλήγωσαν και ανοίξτε καινούργια σελίδα στη ζωή σας, συντροφιά με ένα άτομο που θα είναι πρόθυμο να σας ακολουθήσει και, πάνω απ’ όλα, να σας καταλαβαίνει. Χαρείτε όσο μπορείτε τις στιγμές με τον άνθρωπό σας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ