Ο… αινιγματικός Χάρης Βαρθακούρης παραδέχτηκε πως θα παρουσιάζει το νέο «Big Brother»!

Must Read

«Θέλει ο παρουσιαστής να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει!» Ο Χάρης Βαρθακούρης επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς, ότι θα παρουσιάσει τον νέο κύκλο του «Big Brother», που επιστέφει στις οθόνες μας από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Σε ερώτηση που του έγινε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το αν έπεσε η υπογραφή, ο γιος του Γιάννη Πάριου απάντησε: «Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να σας πω και το αντιλαμβάνεστε. Όταν είναι να το πω, θα το πω στο κανάλι στο οποίο ενδεχομένως να ανήκω».

Επιπλέον πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι υποχρεώσεις έχω ακόμα, πάντως έχω υποχρεώσεις, οι οποίες θα με υποχρεώσουν για λίγο να ελαφρύνω τον φόρτο των ζωντανών εμφανίσεων», είπε αινιγματικά ο τραγουδιστής, αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι.

Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει σε κριτική επιτροπή ο Χρήστος Μάστορας – Σε ποιο επιτυχημένο show θα τον δούμε

Όσο για το επαγγελματικό «άλμα» της συζύγου του Αντελίνας Τελώνη Βαρθακούρη, που υπέγραψε με τον Alpha για δική της εκπομπή, δήλωσε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει όλο αυτό που έχει γίνει με την Αντελίνα, είμαι σε μια άγνοια κινδύνου. Δεν διαβάζω τι λέγεται για μένα, δεν ακούω τι λέγεται για μένα, δεν έχω γκουγκλάρει ποτέ τον εαυτό μου!», επισήμανε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This