Μις Γερμανία μια 35χρονη μαμά! Στην τριάδα η ελληνικής καταγωγής Michelle-Anastasia Masalis (video)

Must Read

Με… πατημένα τα πρώτα -άντα κι ένα παιδί στο βιογραφικό της, η Leonie von Hase σίγουρα δεν είναι η τυπική Μις που θα περίμενε κανείς να προκύψει από τα εθνικά καλλιστεία μιας χώρας.

Για την ακρίβεια, στα 35 της χρόνια, η νέα Μις Γερμανία, η οποία έχει ζήσει για κάποιο διάστημα και στη χώρα μας, ήταν η μεγαλύτερη σε ηλικία από τις φετινές υποψήφιες, αλλά και η «γηραιότερη» εστεμμένη των 93 χρόνων του θεσμού!

«Οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται εδώ και καιρό να πασχίσουν για τα συμβατικά στάνταρ ομορφιάς. Η δική μου αντίληψη της γυναικείας ομορφιάς είναι η δύναμη, ο χαρακτήρας και η αυθεντικότητα που αποπνέει», αναφέρει η von Hase στο επίσημο site των καλλιστείων Miss Germany, ενώ μετά τη στέψη της δήλωσε ότι θέλει να εκπροσωπήσει τη χώρα της με «κομψότητα, ακτινοβολία και δυναμισμό».

μις γερμανια
Leonie von Hase

Αποκελειστικά γυναίκες στην κριτική επιτροπή

Ο φετινός διαγωνισμός που διοργανώθηκε στο Europa Park Arena, κοντά στο Φράιμπουργκ, επέτρεπε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού τη συμμετοχή παντρεμένων γυναικών και μαμάδων και δεν περιελάμβανε εμφάνιση με μαγιό. Παράλληλα, το όριο ηλικίας ανέβηκε φέτος στα 39 έτη και η κριτική επιτροπή απαρτιζόταν μόνο από γυναίκες!

Διαβάστε επίσης: Για πολλά… Όσκαρ η νέα, άκρως αποκαλυπτική selfie της Τζένιφερ Λόπεζ!

Η Leonie von Hase, η οποία ζει με τον τρίχρονο γιο της και τον σύντροφό της στο Κίελο και έχει τη δική της ιστοσελίδα πώλησης vintage ρούχων, αφού τελείωσε τις σπουδές της στο μάρκετινγκ έκανε περιοδεία ανά την υφήλιο. «Ηθελα να γνωρίσω τον κόσμο», εξηγεί η 35χρονη μητέρα, η οποία έζησε σε Αθήνα, Λονδίνο, Μιλάνο, Κέιπ Τάουν και Βερολίνο, προτού επιστρέψει στις ρίζες της, το Κίελο.

μις γερμανια Michelle Anastasia Masalis
η Michelle Anastasia Masalis (δεξιά) με την περσινή νικήτρια του διαγωνισμού Nadine Berneis

Στην Ελλάδα, όμως, δραστηριοποιείται το τελευταίο διάστημα και η Michelle-Anastasia Masalis, η οποία έχει ελληνικές και πολωνικές ρίζες. Όπως αναφέρει στο βιογραφικό της σημείωμα, η τρίτη αναπληρωματική του διαγωνισμού, εργάζεται τα καλοκαίρια ως εθελόντρια σε ελληνικές κατασκηνώσεις για ανάπηρα παιδιά!

  • Δείτε σχετικό βίντεο (στα Γερμανικά, δυστυχώς):

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This