Μιχάλης Μανιάτης στα «Μεσάνυχτα»: Κυκλοφορούσα με προστασία στο δρόμο μετά τον Άγγελο (video)

Must Read

Για τον «Άγγελο», την ταινία που του άλλαξε τη ζωή μίλησε ο Μιχάλης Μανιάτης στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ο βραβευμένος ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και εξομολογήθηκε τη δύσκολη περίοδο που έζησε μετά την προβολή της ταινίας «Άγγελος», όπου υποδυόταν έναν ομοφυλόφιλο ναύτη.

Όπως αποκάλυψε, για μεγάλο χρονικό διάστημα δεχόταν απειλές ενώ κυκλοφορούσε στο δρόμο με συνοδεία υπό το φόβο των αντιδικιών για το περιεχόμενο της ταινίας.

«Αναγκαστικά συνέβη αυτό. Το επέβαλε το Υπουργείου Πολιτισμού και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη γιατί δεχόμουν απειλές. Όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά το σπίτι μας και η οικογένεια μου.

Έπαιρναν τηλέφωνα την μητέρα μου, σε μια μονοκατοικία όπου μέναμε, της έλεγαν πως “βλέπουμε τον γιο σου τώρα που είναι στο Σύνταγμα και δεν θα φτάσει στο σπίτι”. Ήμασταν υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε το τότε 5ο Αστυνομικό Τμήμα για λόγους ασφαλείας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μανιάτης.

Δείτε επίσης: Θέαμα… ακατάλληλο για ανηλίκους από Κρίστεν και Καζαριάν στο «My style rocks»! (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This