H Billie Eilish ερμηνεύει για πρώτη φορά live το τζεϊμσμποντικό «No Time to Die»! (video)

Must Read

Η Billie Eilish τραγούδησε για πρώτη φορά ζωντανά το κομμάτι που θα «ντύσει» τους εναρκτήριους τίτλους της πολυαναμενόμενης ομώνυμης νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, συνοδεία 22-μελούς ορχήστρας, υπό την καθοδήγηση του πολυβραβευμένου μουσικοσυνθέτη Hans Zimmer!

Η πολυτάλαντη 18χρονη pop star, η οποία, μάλιστα, τιμήθηκε με το βραβείο της Καλύτερης Διεθνούς Solo Καλλιτέχνιδας, ανέβηκε στη σκηνή των 40ών Brit Awards, παρέα με τον αδερφό της, Finneas Baird O’Connell, και ερμήνευσε συγκλονιστικά το «No Time to Die», αφήνοντας άπαντες τους παρευρισκόμενους με το στόμα ανοιχτό και δικαιώνοντας, έτσι, τους παραγωγούς της ταινίας, που την επέλεξαν να τους τιμήσει με τη φωνή της.

  • Δείτε το βίντεο από τη βραδιά:

Και για όσους δεν την χορταίνουν, δείτε και την εμφάνισή της στα πρόσφατα βραβεία Όσκαρ, όπου και διασκεύασε υποδειγματικά το «Yesterday» των Beatles, κατά τη διάρκεια της ενότητας «In Memoriam»!

https://youtu.be/FKmqtaxIS3Y

Διαβάστε επίσης: Βίκυ Καγιά: «Έπαθα ψύξη και λουμπάγκο γιατί κάνω το μοντέλο στα γεράματα» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This