Η 23χρονη κόρη του Σπίλμπεργκ μπαίνει στο χώρο του… ακατάλληλου για ανηλίκους θεάματος!

Must Read

Όχι μόνο το δήλωσε ξεκάθαρα πως θέλει να κάνει καριέρα στη βιομηχανία του πορνό ως πρωταγωνίστρια, αλλά και ότι σκοπεύει να εργαστεί και ως… στρίπερ!

Για τη Μικαέλα Σπίλμπεργκ, ο λόγος, την 23χρονη θετή κόρη του «παραμυθά του Χόλιγουντ», Στίβεν Σπίλμπεργκ και της ηθοποιού συζύγου του, Kate Capshaw, που, όπως ανέφερε, επιθυμία της είναι να μην εξαρτάται οικονομικά από τους γονείς της.

μικαελα σπιλμπεργκ

Εκείνο, πάντως, που κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση, είναι πως, σύμφωνα με δήλωσή της σε συνέντευξή της στη «Sun», ο πατέρας της τη στηρίζει!

μικαελα σπιλμπεργκ

Η Μικαέλα, μάλιστα, έχει ήδη γυρίσει μόνη της διάφορα βίντεο ερωτικού περιεχομένου που έχουν ανέβει στο Pornhub, στα οποία πρωταγωνιστεί η ίδια, χωρίς παρτενέρ, ενώ είναι πρόθυμη να εργαστεί και ως στρίπερ, μόλις εγκριθεί η αίτησή της ως sex worker.

Είχε πέσει θύμα βιασμού

Η 23χρονη, η οποία δήλωσε στην ίδια συνέντευξη πως είχε πέσει θύμα βιασμού όταν ήταν μικρή, με αποτέλεσμα να βρεθεί στα δίχτυα του αλκοολισμού και της ανορεξίας, παραδέχτηκε πως ενημέρωσε τους γονείς της για την απόφασή της μέσω FaceTime και ότι εκείνοι… δεν φάνηκαν δυσαρεστημένοι.

«Η ασφάλειά μου είναι η βασική τους προτεραιότητα. Νομίζω ότι μόλις δουν πόσο προχώρησα, σε σχέση με τον “πάτο” που ήμουν πριν ενάμιση χρόνο θα σκεφτούν ότι μεγάλωσαν μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση», σημείωσε η Μικαέλα, που είναι το ένα από τα επτά παιδιά του 73χρονου Σπίλμπεργκ.

Διαβάστε επίσης: Πρωταγωνιστές στις «Άγριες Μέλισσες» Φαίη Σκορδά και Δημήτρης Ουγγαρέζος (video)

μικαελα σπιλμπεργκ Chuck Pankow
η Μικαέλα Σπίλμπεργκ με τον σύντροφό της, Chuck Pankow

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μικαέλα Σπίλμπεργκ είναι αρραβωνιασμένη με τον Chuck Pankow, επαγγελματία παίκτη στα «βελάκια» (darts), γνωστότερο με το παρατσούκλι «Peacemaker», ενώ η Μικαέλα, από την πλευρά της, θα κυκλοφορεί ως «Sugar Star» στη βιομηχανία του πορνό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This