O Γιώργος Τσαλίκης ανέβασε το κέφι στο γλέντι του Περιστερίου για την Τσικνοπέμπτη (video)

Must Read

O Δήμος Περιστερίου έχει και… τον καλύτερο αντιδήμαρχο! Ο Γιώργος Τσαλίκης με τον δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη έδωσαν το παρόν στο γλέντι της πόλης για την Τσικνοπέμπτη και άνοιξαν τις εορταστικές εκδηλώσεις για την περίοδο των Αποκριών!

Όπως θα δείτε στα Instagram Stories που ανέβασε ο ίδιος ο Γιώργος Τσαλίκης, οι δημότες του Περιστερίου διασκέδασαν με παραδοσιακή μουσική, εδέσματα και άφθονο κέφι! Το κέφι απογειώθηκε φυσικά, όταν ο αντιδήμαρχος πήρε το μικρόφωνο:

Χρόνια πολλά και χαιρετισμό απήθυνε και ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Παχατουρίδης μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη από το εκθεσιακό κέντρο:

Πολλές ευχές και από μας στον Δήμο Περιστερίου και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά και την προσφορά στους δημότες. Εν όψει Αποκριών πλούσιο θα είναι και το πρόγραμμα που ετοίμασαν για μικρούς και μεγάλους:

Δείτε επίσης: Πρωταγωνιστές στις «Άγριες Μέλισσες» Φαίη Σκορδά και Δημήτρης Ουγγαρέζος (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This