Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κλείνει 17 χρόνια καθαρή από ναρκωτικά και στέλνει ηχηρό μήνυμα (video)

Must Read

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση θέλει να εμπνεύσει και να αφυπνίσει τους εφήβους και τη νεολαία για το θέμα των ναρκωτικών, με συνέντευξή της στην Στέφη Βασιλοπούλου.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να κάνει χρήση ινδικής κάνναβης από τα 14 όπου και συνέχισε μέχρι τα 25 της χρόνια. Αφορμή στο να δοκιμάσει όπως εξηγεί, στάθηκαν η περιέργειά της αλλά και οι παρέες της που έκαναν χρήση. Όλοι ξέρουμε άλλωστε πόσο επιρρεπείς είναι οι έφηβοι σε θέματα που αφορούν την παρέα τους και την υπόσταση τους, στους κύκλους των ηλικιών τους, ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που πείστηκαν να δοκιμάσουν για να είναι αποδεκτοί.

«Εγώ το ξεκίνησα γιατί ήμουν πολύ περίεργη. Ξεκίνησα με το τσιγάρο… πέρναγα πάρα πολύ καλά. Από τα 14 μέχρι τα 25 κάπνιζα τσιγάρα. Μετά έκανα κοκαΐνη. Δεν μπορούσα να βγω έξω αν δεν έκανα κοκαΐνη. Ένιωθα ότι έκανα κάτι αλλά τελικά δεν έκανα τίποτα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις τις παρέες αυτές να εξαφανιστείς για να σωθείς», αναφέρει.

Μετά τα 25 της χρόνια η Μαρία Ελένη αφηγείται τον εθισμό της κοκαΐνη αλλά και σε άλλες ουσίες όπως LSD και ecstasy. Το 2003 η ίδια αισθάνθηκε ότι βρέθηκε σε ένα αδιέξοδο και αποφάσισε να απομακρυνθεί και να ξεκινήσει την απεξάρτηση. Στην συνέντευξη η Μαρία Ελένη περιγράφει όλα εκείνα που την βοήθησαν να σταθεί στα πόδια της αφού βρήκε την ψυχολογική δύναμη, η κολύμβηση, η υγιεινή διατροφή, η κολύμβηση, το διάβασμα, ήταν μερικά από τα όπλα της.

Εδώ και 17 χρόνια η Μαρία Ελένη είναι καθαρή και γεμάτη θέληση για ζωή, στέλνει το δικό της μήνυμα σε όσους  υποφέρουν μέσα στον μαύρο κόσμο των ναρκωτικών και ψάχνουν ένα τρόπο να ξεφύγουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This