Τετάρτη, 21 Απρ 2021

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κλείνει 17 χρόνια καθαρή από ναρκωτικά και στέλνει ηχηρό μήνυμα (video)

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση θέλει να εμπνεύσει και να αφυπνίσει τους εφήβους και τη νεολαία για το θέμα των ναρκωτικών, με συνέντευξή της στην Στέφη Βασιλοπούλου.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να κάνει χρήση ινδικής κάνναβης από τα 14 όπου και συνέχισε μέχρι τα 25 της χρόνια. Αφορμή στο να δοκιμάσει όπως εξηγεί, στάθηκαν η περιέργειά της αλλά και οι παρέες της που έκαναν χρήση. Όλοι ξέρουμε άλλωστε πόσο επιρρεπείς είναι οι έφηβοι σε θέματα που αφορούν την παρέα τους και την υπόσταση τους, στους κύκλους των ηλικιών τους, ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που πείστηκαν να δοκιμάσουν για να είναι αποδεκτοί.

«Εγώ το ξεκίνησα γιατί ήμουν πολύ περίεργη. Ξεκίνησα με το τσιγάρο… πέρναγα πάρα πολύ καλά. Από τα 14 μέχρι τα 25 κάπνιζα τσιγάρα. Μετά έκανα κοκαΐνη. Δεν μπορούσα να βγω έξω αν δεν έκανα κοκαΐνη. Ένιωθα ότι έκανα κάτι αλλά τελικά δεν έκανα τίποτα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις τις παρέες αυτές να εξαφανιστείς για να σωθείς», αναφέρει.

Μετά τα 25 της χρόνια η Μαρία Ελένη αφηγείται τον εθισμό της κοκαΐνη αλλά και σε άλλες ουσίες όπως LSD και ecstasy. Το 2003 η ίδια αισθάνθηκε ότι βρέθηκε σε ένα αδιέξοδο και αποφάσισε να απομακρυνθεί και να ξεκινήσει την απεξάρτηση. Στην συνέντευξη η Μαρία Ελένη περιγράφει όλα εκείνα που την βοήθησαν να σταθεί στα πόδια της αφού βρήκε την ψυχολογική δύναμη, η κολύμβηση, η υγιεινή διατροφή, η κολύμβηση, το διάβασμα, ήταν μερικά από τα όπλα της.

Εδώ και 17 χρόνια η Μαρία Ελένη είναι καθαρή και γεμάτη θέληση για ζωή, στέλνει το δικό της μήνυμα σε όσους  υποφέρουν μέσα στον μαύρο κόσμο των ναρκωτικών και ψάχνουν ένα τρόπο να ξεφύγουν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ