O έρωτας των δύο ζευγαριών που περνά από την… κουζίνα του MasterChef (video)

Must Read

O έρωτας περνάει από το στομάχι λένε αλλά πριν φτάσει εκεί, περνάει πρώτα από την εκρηκτική κουζίνα του MasterChef!

Όπως θα έχετε ήδη παρακολουθήσει από το ύφος και τις συμπεριφορές τους αλλά και την μεταχείριση που έχει ο ένας στον άλλο, η 21 Μαρία Μπέη από την Πιερία και ο Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος που άφησε τη Νορβηγία για το φετινό κύκλο του MasterChef, έχουν έρθει πολύ κοντά.

«Ψηφίζω τον Δημήτρη γιατί είναι πολύ καλός, να μας ξελασπώσετε» σχολιάζει η Μαρία στον Δημήτρη και συνεχίζει: «Να μας ξελασπώσετε, όχι να μας απαυτώσετε…», με τον Δημήτρη να της απαντάει «κι αυτό θα γίνει…». Κατά την διάρκεια της δοκιμασίας, η Μαρία τον υποστήριζε και τον εμψύχωνε έντονα, και όλα όπως δείχνουν οδηγούν σε έναν μεγάλο έρωτα…

Όσο για το δεύτερο ζευγάρι; Ο κρητικός Θεοχάρης Βιγλάκης και η Μαριάνα Πουλμέντη που είναι πιο διακριτικοί μέχρι τώρα, ξεκάθαρα κρύβουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας για τον άλλον!

Λέτε να φάμε και κουφέτα εκτός από τα… αποδομημένα παστίτσια ; 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This