Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

H Αφροδίτη Λιάντου αντιμετώπισε προβλήματα στο σχολείο λόγω της διασημότητας των γονιών της (video)

Η Αφροδίτη Λιάντου είναι το πλάσμα που κάνει την Εβελίνα Παπούλια ευτυχισμένη, είναι ο καρπός του έρωτά της με τον Γιώργο Λιάντο, η μοναχοκόρη της και όπως έχει δηλώσει το «νόημα στην ζωή της».

Η Αφροδίτη που μοιάζει εκπληκτικά στην μητέρα της, εκτός από εντυπωσιακή είναι και ταλαντούχα, αφού κάνει δειλά τα πρώτα της βήματα στον χώρο του τραγουδιού και όπως όλα δείχνουν, σίγουρα θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσημέρι», η Αφροδίτη εξομολογείται πόσο της λείπει η ελληνική κουλτούρα στο Λονδίνο που σπουδάζει, ενώ απαντάει ότι θα άρπαζε την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision. 

Στην ερώτηση για το πώς την αντιμετώπισαν οι συμμαθητές της στο σχολείο ως κόρη ενός διάσημου ζευγαριού, η ίδια απαντάει ότι όταν μπορούσε να το αποφύγει, δεν το ανέφερε καθόλου ενώ τονίζει ότι είχε κάποια επεισόδια από συμμαθητές της.

Η όμορφη Αφροδίτη μιλώντας με σεμνό ύφος δήλωσε ότι έχει πάρει από την μητέρα της την προσήλωση σε ότι κάνει ενώ ταυτόχρονα είναι λίγο απαισιόδοξη, χαρακτηριστικό που κληρονόμησε από τον πατέρα της.  

Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ό,τι ακολουθεί και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ