Μέγκαν εναντίον Ελισάβετ: «Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει από τη χρήση της λέξης “royal”!»

Must Read

«Βούτυρο στο ψωμί» των βρετανικών ΜΜΕ αποτελούν οι σχεδόν καθημερινές εντάσεις που επικρατούν εντός και εκτός της βασιλικής οικογένειας, ιδίως από την ημέρα που η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι κήρυξαν «αντάρτικο»! 

Και η πιο πρόσφατη ενημέρωση από το Παλάτι, πως στις 31 Μαρτίου θα γραφτεί το οριστικό τέλος για τους βασιλικούς τίτλους του Χάρι και της Μέγκαν, ήταν αρκετή για να ξεσπάσει νέος χαμός.

Μάλιστα, ένα δημοσίευμα της «Daily Mail» έρχεται να ρίξει λάδι στη… φωτιά, καθώς αναφέρει πως η Μέγκαν Μαρκλ εκμυστηρεύτηκε στο φιλικό της περιβάλλον πως τίποτα δεν μπορεί να «σταματήσει νομικά» εκείνη και τον Χάρι από το να χρησιμοποιούν την τιμητική προσφώνηση «Sussex Royal», κι ας το απαγορεύει ρητά η Βασίλισσα Ελισάβετ!

Η 38χρονη ηθοποιός φέρεται να παραπονέθηκε στον στενό της κύκλο, πως η χρησιμοποίηση του ονόματος «Sussex Royal» «δεν θα έπρεπε καν να αποτελεί ζήτημα, καθώς δεν ενδιαφέρονται έτσι κι αλλιώς να ξεκινήσουν να πουλάνε μπλουζάκια και μολύβια», σύμφωνα με το βρετανικό μέσο.

«Η Μέγκαν είπε πως τελείωσε με το όλο δράμα και δεν υπάρχει χώρος στην ζωή της για τους επικριτές και το ίδιο ισχύει και για τον Χάρι», τόνισε η ίδια πηγή.

χαρι μεγκαν επισημο σαιτ

Αναποφευκτη η επιτυχία και χωρίς το brand name

Άτομο του στενού περιβάλλοντος της 38άχρονης ηθοποιού, εξάλλου, τόνισε πως: «η Μέγκαν Μαρκλ είπε πως η επιτυχία τους είναι αναπόφευκτη με ή χωρίς το τωρινό τους brand name. Ασχέτως του ονόματος, ο Χάρι και ο γιος τους, Άρτσι, έχουν βασιλικό αίμα και κανείς δεν μπορεί να τους το πάρει αυτό. Και ως οικογένεια, θα θεωρούνται πάντα βασιλικοί».

«Δημιουργούν έναν καλύτερο κόσμο για τον Άρτσι. Και είναι ο Άρτσι που τους κρατά συγκεντρωμένους στην “μεγάλη εικόνα”. Έχει ήδη ισχυρή προσωπικότητα, σαν τον μπαμπά του. Είναι περίεργος για το κάθε τι και έχει αυτό το απίστευτο γέλιο. Είναι γεμάτος αγνή αγάπη και χαρά», καταλήγει.

Να αναφέρουμε εδώ, πως το σκεπτικό πίσω από το εν λόγω ανακοινωθέν των Ανακτόρων, ήταν, όπως ανέφερε μια πηγή: «Καθώς ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποσύρθηκαν από τη θέση τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και θα εργαστούν με σκοπό την οικονομική ανεξαρτησία τους, η χρήση της λέξης «royal», σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει να επανεξεταστεί».

Διαβάστε επίσης: Η Μαρία Μαρκέζη ξεσπά για την Κιάρα: «Η κριτική στο My Style Rocks ξεπέρασε τα όρια» (video)

Ως «Sussex Royal», ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ διατηρούν επίσημο λογαριασμό στο Instagram, με 11,2 εκατομμύρια ακολούθους, ενώ έτσι (sussexroyal.com) ονομάζεται και ο ιστότοπός τους, με το πολυσυζητημένο ζευγάρι, μάλιστα, να έχει ζητήσει να κατοχυρώσει ως σήμα κατατεθέν του τις φράσεις «Sussex Royal» και «Sussex Royal Foundation», για χρήση τους σε βιβλία, χαρτί αλληλογραφίας, ρούχα, όπως πιτζάμες και κάλτσες, καθώς και για φιλανθρωπικές εκστρατείες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This