Η Μαρία Μαρκέζη ξεσπά για την Κιάρα: «Η κριτική στο My Style Rocks ξεπέρασε τα όρια» (video)

Must Read

Η μητέρα της Κιάρα Μαρκέζη, Μαρία, απαντά για την σκληρή κριτική που δέχεται η κόρη της στο ριάλιτι μόδας «My Style Rocks».

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Κιάρα δέχτηκε «επίθεση» από τα μέλη της κριτικής επιτροπής και τις συμπαίκτριες της με την κατηγορία που ακούγεται από την πρώτη στιγμή, ότι τα ντυσίματά της είναι υποδείξεις κάποιου στυλίστα. Η Κιάρα προσπάθησε να δικαιολογηθεί αρνούμενη αυτό τον ισχυρισμό, έβαλε τα κλάματα και ζήτησε να αποχωρήσει από το πλατό.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου «Ευτυχείτε», μίλησε σήμερα η μητέρα της, Μαρία Μαρκέζη και πήρε θέση και υπερασπίστηκε την κόρη της:

«Πιστεύω ότι ξεπέρασε τα όρια η κριτική, αλλά είναι και reality. Δεν ξέρω τι βλέπουν στο πρόσωπο της Κιάρας! Η Κιάρα δεν έχει στυλίστα, έχει την βοήθεια που έχουν όλες και είμαι και εγώ από πίσω, την στηρίζω. Στο σπίτι η Κιάρα ήρθε χάλια, ψυχολογικό ράκος, έκλαιγε. Ο κόσμος λέει πάρε το παιδί από κει, τι είναι αυτά που του κάνουμε…» απάντησε στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου η διάσημη φωτογράφος.

Δείτε την χθεσινή εμφάνιση της Κιάρα στο παιχνίδι:

Δείτε επίσης: Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κλείνει 17 χρόνια καθαρή από ναρκωτικά και στέλνει ηχηρό μήνυμα (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This