Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Η τύχη σας ευνοεί για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα, να αξιοποιήσετε μια σχέση αγάπης που είναι στα σκαριά ή να αναθερμάνετε μια παλιά, που έχει μείνει αδρανής. Εάν είστε εδώ και καιρό σε αναζήτηση συντρόφου, οι περιστάσεις σάς ευνοούν. Τα καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας και θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας θα σας κάνουν πιο ευχάριστους και ελκυστικούς, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να εκφραστείτε ελεύθερα, ώστε να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποδεχθείτε με θάρρος και γενναιότητα καταστάσεις που δεν σας αρέσουν ιδιαίτερα και κάντε την αναδιοργάνωση που απαιτείται. Ισορροπήστε ανάμεσα στις προσωπικές σας επιθυμίες και τις δυνατότητές σας, ξεκινώντας από την προσπάθεια ενίσχυσης και βελτίωσης του οργανισμού και προχωρώντας στους επιμέρους τομείς της ζωής σας. Θα αυξηθεί η γοητεία σας και θα φέρει καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας, ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε τη διαχείριση των χρημάτων σας. Οπλιστείτε με δύναμη και αποφασιστικότητα, για να βάλετε μπροστά και τους πιο δύσκολους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μετρήστε τις δυνάμεις σας και αρχίστε να καταστρώνετε τα σχέδιά σας ή να τα επιταχύνετε. Κινηθείτε δυναμικά και αισιόδοξα σε όλα τα επίπεδα, ώστε να νιώσετε καλύτερα. Το παρασκήνιο που θα υπάρχει σε αρκετούς τομείς της ζωής σας χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μη σας προδώσουν οι κινήσεις ή οι αποφάσεις σας. Υποστηρίξτε με όποιο μέσο διαθέτετε τις θέσεις σας για να πείσετε τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας. Θα πρέπει να φροντίσετε να είστε όσο περισσότερο γίνεται μεθοδικοί στις εργασίες και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, ώστε να μην επιτρέψετε σε κανέναν να αμφισβητήσει τις ικανότητες ή την αξία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχουν εμπόδια στις επαγγελματικές επαφές, αλλά και, γενικά, η επικοινωνία σας με τους άλλους δεν θα βρίσκεται στα καλύτερά της. Κρύβονται αρκετές εξαπατήσεις και προβληματικές συνεργασίες, που θα βγουν στην επιφάνεια. Θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε αρκετές από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας και να βάλετε νέες βάσεις, που θα είναι πιο προσοδοφόρες. Η ικανότητά σας να αψηφάτε τους κινδύνους θα είναι αυξημένη, ωστόσο θα σας κάνει αρκετά βιαστικούς, ανυπόμονους και νευρικούς, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τη σχέση με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Ενδέχεται να προκληθούν κάποιες προστριβές και να θεωρήσετε ότι ο σύντροφός σας κρύβει από εσάς κάποια σημαντικά πράγματα. Αντί να χάνετε χρόνο με ανούσιες και αβάσιμες σκέψεις, εάν θέλετε να μην οδηγήσετε τον δεσμό σας στο τέλος, προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις, τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του συντρόφου σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις που έχετε, αλλά μην αναλώνεστε αποκλειστικά εκεί, αφού πρέπει να βρείτε χρόνο ώστε να τον περάσετε μαζί και να χαρείτε τον έρωτα. Οσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας, προσπαθήστε να γίνετε πιο γοητευτικοί. Κάποιο άτομο από το ευρύτερο περιβάλλον θα σας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκτιμήστε σωστά τις καταστάσεις και τα λεγόμενα των άλλων, χωρίς να αδιαφορείτε για τη γνώμη τους, γιατί ίσως χάσετε σημαντικές πληροφορίες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, γιατί οι φίλοι σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν, αλλά, εάν δεν εννοείτε να καταλάβετε τα εμφανή, θα απομακρυνθούν και δεν θα έχουν άδικο. Χαλαρώστε και θα διαπιστώσετε πως και ο χώρος και τα άτομα που συνεργάζονται μαζί σας θα είναι ευχάριστα και τα συναισθήματά σας θα αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο, ενώ θα θελήσετε να δουλέψετε για κοινούς στόχους.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε στην ισχυρογνωμοσύνη και στον παρορμητισμό σας να γίνουν εμπόδιο στα σχέδιά σας. Θα παρουσιαστούν κάποιες οικονομικές απώλειες και καλό είναι να προσέξετε τις κινήσεις σας, καθώς δεν θα είστε έτοιμοι να δεχτείτε ένα καινούργιο χτύπημα. Πρέπει σύντομα να κάνετε ριζικές αλλαγές, ώστε να διορθώσετε με όποιον τρόπο μπορείτε τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κρατάτε τα προσχήματα, μια και οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα είναι ικανές να προκαλέσουν έντονες αντιπαραθέσεις με συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται να γίνεται πιο τρυφεροί με τους άλλους, να τους μεταδώσετε τη ζεστασιά που, έτσι κι αλλιώς, δεν σας λείπει, η οποία προκύπτει τόσο από τις πράξεις όσο και από τα λόγια σας. Η παρουσία σας στον εργασιακό χώρο θα γίνει αρκετά έντονη, όμως δεν θα πρέπει για κανέναν λόγο να γίνει επιβλητική. Απομακρυνθείτε από παλιές καταστάσεις που σας φθείρουν, θα πρέπει όμως να βρείτε τρόπο να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες και τις υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους, προκειμένου να μην κινδυνέψουν τα εισοδήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ερχονται στην επιφάνεια αισθήματα που είχατε καταπιέσει, γιατί δεν είχαν βρει αποδέκτες. Κρίνετε και συγκρίνετε τις σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σας χωρίς να βιαστείτε και αποφασίστε γι’ αυτές. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τολμηρές αποφάσεις ή για να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας. Το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας αφυπνίσει ώστε να διορθώσετε ή να προλάβετε γεγονότα που δεν θα σας είναι ευχάριστα. Προσπαθήστε να επικοινωνείτε ουσιαστικά με τους άλλους, γιατί το να μην ενοχλείτε δεν φτάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μάλλον η περίοδος αυτή θα επιβαρύνει την ψυχολογία σας και το ενδεχόμενο να πάθετε νευρική κόπωση θα είναι μεγάλο. Βέβαια, έχετε φροντίσει τους τελευταίους μήνες να είναι σε πολύ καλά επίπεδα οι άμυνες του οργανισμού σας, επομένως δεν έχετε λόγο να φοβάστε για το χειρότερο. Κάντε ό,τι μπορείτε για να ανεβάσετε την ψυχολογία σας και να τονώσετε το ηθικό σας, όμως μην ξεχνάτε να ασχολείστε και με την υγεία σας. Το να μην πανικοβάλλεστε και να είστε προσεκτικοί είναι, ίσως, το πιο σημαντικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναπτύσσονται το πάθος ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, και η διαισθητική σας ικανότητα να λέτε τις κατάλληλες λέξεις την κατάλληλη ώρα λειτουργεί θετικά για την πορεία της σχέσης σας. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, καθώς κάποιες μικρές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στον επαγγελματικό χώρο και θα τις κουβαλάτε μαζί σας ενδέχεται να σας κάνουν να χάσετε προσωρινά την ψυχραιμία σας και να κάνετε πράξεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Ολα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε και επιζητείτε, η σχέση σας θα πάψει να είναι… χλιαρή και γι’ αυτό δεν θα έχετε λόγο να παραπονεθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Η συναισθηματική ζωή σας θα γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστική, αλλά και εσείς οι ίδιοι θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο χαλαρά. Ολη αυτή η περίοδος προσφέρεται για διασκέδαση, όποια στιγμή κρίνετε ότι τη χρειάζεστε. Επειδή θα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας από ποτέ, θα τον προβάλλετε άθελά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να κερδίσετε την εκτίμηση των εκπροσώπων του αντίθετου φύλου. Οι ευαισθησίες σας θα αυξηθούν σημαντικά, κάνοντάς σας να αναζητείτε σιγουριά και κάλυψη στις προσωπικές σχέσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This