Το απρόσμενο τετ α τετ της Ιωάννας Τούνη με τον Νώντα Παπαντωνίου και την συνοδό του

Must Read

Ούτε βλέφαρο δεν έριξε η Ιωάννα Τούνη στον πρώην της Νώντα Παπαντωνίου, και ας διασκέδασαν δίπλα δίπλα στα μπουζούκια! Αυτό κι αν ήταν τύχη!

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά, που γνωρίσαμε από το «Μy Style Rocks», ήρθε στην Αθήνα για μία ημέρα και το βράδυ ξεφάντωσε με τη συμπαίκτριά της Βρισηίδα Ανδριώτου στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Καίτη Γαρμπή. Όμως, εκεί, στο πρώτο τραπέζι πίστα, την περίμενε μια έκπληξη!

Στη διπλανή παρέα βρισκόταν ένας πολύ γνώριμος ψηλός άντρας, που δεν πέρασε απαρατήρητος ούτε και από τους παπαράτσι! Ήταν ο πρώην σύντροφός της, ο Νώντας Παπαντωνίου, ο οποίος διασκέδαζε με το μοντέλο Ζωή Κεραμιδάρη! Το πρώην αμόρε της σέξι influencer ταξίδεψε από τη Λάρισα, όπου αγωνίζεται στην ομάδα μπάσκετ της πόλης, στην «ξελογιάστρα» Αθήνα και έπεσε πάνω στην τέως σύντροφό του, η οποία όμως δεν του ανταπέδωσε το βλέμμα!

Τα μάτια των θαμώνων δεν ξεκόλλησαν όλη τη νύχτα από το χωρισμένο ζευγάρι, ενώ η Ιωάννα Τούνη κέρδισε… Όσκαρ αδιαφορίας, ανεμελιάς και χορού! Μέχρι και βίντεο δημοσιεύτηκε στα social media από πελάτες, κάνοντας focus στα δύο τραπέζια, όπου η αμηχανία περίσσευε στις παρέες, αλλά όχι και στους πρωταγωνιστές, οι οποίοι φαινομενικά έδειχναν ατάραχοι! Τώρα ποιος μπορεί να αντισταθεί στην καυτή καλλονή και να μην κοιτάξει ούτε κλεφτά; Ο Νώντας και η… καρδιά του το ξέρουν!

Δείτε επίσης: Έτοιμη να ξαναγίνει μανούλα σε 3 μήνες είναι η Λένα Παπαληγούρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This