Η Ελευθερία Καρναβά αποκάλυψε περιστατικό bullying στο «GNTM» από συμπαίκτριές της

Must Read

Το bullying στο πρόσωπο της Ελευθερίας Καρναβά από άλλες διαγωνιζόμενες του δεύτερου κύκλου του «Greece’s Next Top Model» είχε τεθεί κάποια στιγμή ως θέμα συζήτησης, παρουσία και της κριτικής επιτροπής του reality του Star.

Τότε βέβαια η νεαρή παίκτρια, η οποία μπήκε πρώτη και καλύτερη στο σπίτι των μοντέλων κερδίζοντας το golden pass από τους τέσσερις κριτές, δεν είχε αναφερθεί σε συγκεκριμένα περιστατικά που είχε βιώσει. Επέλεξε να το κάνει τώρα μέσα από μια συνέντευξη-εξομολόγηση που παραχώρησε για τις δύσκολες ημέρες της συμμετοχής της στο «GNTM».

«Ήταν μια περίοδος που άνοιγε η μύτη μου συστηματικά. Ένα βράδυ λοιπόν δεν σταματούσε με τίποτα και πήγα να βρω τον διασώστη για να με βοηθήσει. Είχα κάνει το μπάνιο χάλια, οπότε όταν γύρισα, αργά τη νύχτα, έμεινα να το καθαρίσω. Το πρωί που ξύπνησα πήγα να καθίσω με τις φίλες μου και λίγη ώρα αργότερα με πλησίασε η Κάτια (σ.σ.: Ταραμπάνκο) και μου είπε “Άνοιξε η μυτούλα σου, ε;”. Της απάντησα καταφατικά. “Τώρα είσαι καλά; Για έλα λίγο στο δωμάτιο λοιπόν” μου είπε. Μπαίνω και βρίσκω τις κάμερες. Μου δείχνει αίματα κάτω από το καπάκι της λεκάνης. Δεν το είχα δει το βράδυ όταν καθάρισα. Ντράπηκα πολύ που η κάμερα έδειχνε τα αίματα.

κατια ταραμπανκο

Είχα φρικάρει και καθόμουν σε μια γωνία άφωνη. Τους ζήτησα “συγγνώμη” και τους είπα ότι θα τα μαζέψω. Άρχισαν να φωνάζουν. “Μάζεψέ τα τώρα. Είσαι βρομιάρα” μου έλεγαν. Αυτό το περιστατικό δεν το έδειξε τελικά η κάμερα. Ύστερα απ’ αυτό αποφάσισα να φύγω εν τέλει από το δωμάτιο» δήλωσε η Ελευθερία στο «People».

Δείτε επίσης: Έσταζαν… μέλι στα μπουζούκια ο Λάμπρος Χούτος με την Ματίνα Ζάρα και ο Δημήτρης Ταταράκης με την Ελευθερία Ελευθερίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This