Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά για τις κόντρες με την Βίκυ Καγιά και το GNTM 3 (video)

Must Read

Παρουσιάστρια στην λαμπερή απονομή των Beauty Stars της Madame Figaro 2020 ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία λίγο πριν, απάντησε σε βομβαρδισμό ερωτήσεων για τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομά της και την πολυσυζητημένη κόντρα με την Βίκυ Καγιά.

Η Ηλιάνα απάντησε στις φήμες για τις προτάσεις από τον ΣΚΑΪ, ότι δεν έχει συζητήσει τίποτα με άλλο κανάλι γιατί ανήκει στο δυναμικό του STAR.

Η αγαπημένη κριτής και παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι περιμένει την παραγωγή να ετοιμάσει το project για το επόμενο GNTM, ενώ χαρακτήρισε «leader» την Βίκυ Καγιά.

Για την  Έλενα Χριστοπούλου, η Ηλιάνα δήλωσε ότι δεν είναι μόνο μάνατζερ της αλλά οικογένειά της που την στηρίζει και ότι τα επαγγελματικά τους δεν έχουν σχέση με την προσωπική τους επαφή.

Όσο για την φημολογούμενη κόντρα με τη Βίκυ Καγια, η ίδια δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ μας! Το έχουμε πει πολλές φορές. Δουλεύουμε με πάρα πολλή αγάπη και χαμόγελο. Πάμε καλά στη δουλειά μας, στηρίζουμε η μία την άλλη».

Απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου για την καμπάνια καλλυντικών που υποτίθεται «έκλεψε» από την Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα απάντησε: «Σε μία δουλειά ο πελάτης κανονίζει ποιο πρόσωπο θα τον εκπροσωπήσει. Εγώ σαν μοντέλο έχω μία μάνατζερ που κάνει την πρώτη επαφή. Από εκεί και μετά, όταν φτάσει σε εμένα, σημαίνει πως έχουν λυθεί κάποια προβλήματα. Αλλά σαν μοντέλα είμαστε αναλώσιμα. Αλλάζουν τα πρόσωπα και είναι λογικό! Η Έλενα νομίζω προσπάθησε να την ενημερώσει, αλλά αυτό είναι της Έλενας θέμα όχι δικό μου. Εμένα δεν μου έχει πει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This