Οι on air λυγμοί της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά: «Μέχρι την τελευταία στιγμή μου έλεγε πως ήθελε να βγει έξω» (video)

Must Read

Ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» από κοντά μας λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης και όπως είναι λογικό, το σχετικό ρεπορτάζ «τρέχει», με την περίλυπη σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού, να είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές σε αυτό.

Και, σε τηλεφωνική επικοινωνία της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, για λογαριασμό του «Happy Day», η Αλίκη, η οποία θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και την στήριξη που έδειξε όλες αυτές τις μέρες, που ο αγαπημένος ηθοποιός έδινε τη μεγάλη μάχη, «λύγισε» στον αέρα.

«Ο λόγος που συγκεντρώνω τις δυνάμεις μου είναι για να ευχαριστήσω τον κόσμο γι’ αυτή την αγάπη του προς το πρόσωπο του Κώστα που έχει κάνει γενιές και γενιές να γελάνε. Διατήρησα την ελπίδα μου μέχρι το τέλος, μέχρι να μου ανακοινωθεί το τέλος, γιατί απέδειξε 20 μέρες τώρα τι γίγαντα ήταν και τι μάχη έδωσε. Αυτές τις μέρες μου έλεγε ότι ήθελε να βγει έξω. Του έλεγα πόσο τον αγαπάει ο κόσμος. Το ήξερε και μίλαγε για την αγάπη αυτή», εξομολογήθηκε με λυγμούς η Αλίκη Κατσαβού.

Διαβάστε επίσης: Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: «Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει»

Στη διαπίστωση, εξάλλου, της Σταματίνας, πως είναι πολύ λυπηρό το ότι ένας άνθρωπος που έδειχνε τόσο πολύ πως ήθελε να ζήσει, είχε η ψυχή του τέτοια επιθυμία να συνεχίσει, να παίζει στο θέατρο, να βλέπει τον (γιο του) Φοίβο, τις κόρες του και τα εγγόνια του, δεν τα κατάφερε, η Αλίκη απάντησε πως «ήταν ένας τέλειος άνθρωπος, τον αγαπάγανε όλοι, γιατί ήταν ένας άνθρωπος αληθινός. Είχε συνέπεια το καλλιτεχνικό του πρόσωπο με τη ζωή του, με την πραγματικότητά του, ήταν αληθινός. Ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή, ήταν η ζωή η ίδια. Δεν σκεφτόταν ποτέ τον θάνατο, ήξερε ότι κάπου μακριά παραμόνευε αλλά δεν τον αφορούσε. Τον αφορούσε να ζει, να δημιουργεί, να αγαπάει και να αγαπιέται».

Διαβάστε επίσης: Το συγκινητικό αντίο της Θεοδώρας Βουτσά στον πατέρα της

«Αν δεν σε πειράζει, δεν έχω αντοχές μεγάλες και είναι ώρες κρίσιμες. Όταν θα ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες για την τελετή, να ξαναμιλήσουμε τότε», κατέληξε η Αλίκη Κατσαβού, ολοκληρώνοντας την επικοινωνία της.

  • Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

https://youtu.be/f5zDYHYbgfk

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This