Τα… κόλπα του πρίγκιπα Άντριου, για να… ρίξει την Καπρίς

Must Read

Θρόνο και πορσελάνη έδινε ο πρίγκηπας Άντριου, για να ρίξει την Αμερικανίδα καλλονή Καπρίς. Ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, που σύμφωνα με την Page Six έχει το παρατσούκλι «Randy Andy» («Ξαναμμένος Άντι»), το 2000 έβγαινε ραντεβού με το μοντέλο Καπρίς Μπουρέ, η οποία είναι πολύ γνωστή στη Βρετανία και πρόσφατα εμφανίστηκε στο ριάλιτι «Dancing on Ice».

Όπως αποκάλυψαν στη «Sun of Sunday» φίλοι της, τελικά τον άφησε στα «κρύα του λουτρού», επειδή δεν της άρεσε, όμως προηγουμένως είχε δεχτεί τις προσκλήσεις του στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. «Την πήγε στο παλάτι δύο φορές και τη μία από αυτές την άφησε να καθίσει στον θρόνο της βασίλισσας» αναφέρει πηγή κοντά στην Καπρίς, η οποία, μάλιστα, έβαλε στο μάτι ένα μπολ και ρώτησε τον πρίγκιπα αν μπορούσε να το κλέψει και να το στείλει στη μαμά της. Τελικά φέρεται ότι την άφησε και η μητέρα της το λάτρεψε!

Το μοντέλο, που στο παρελθόν είχε σχέση με τον Ροντ Στιούαρτ, αντιμετώπιζε τα ραντεβού της με τον Άντριου ως καθαρά πλατωνικά. «Από πλευράς της δεν υπήρχε πιθανότητα ούτε για φιλί. Δεν της άρεσε. Ως Αμερικανίδα όμως τη διασκέδαζε πολύ η ιδέα ότι αυτός ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας» εξηγεί η πηγή.

Δείτε επίσης: Χάρβεϊ Γουάινστιν: Τον… ξέχασαν και τα «βλαστάρια του μετά την καταδίκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This