«Ύμνοι» από τους λονδρέζικους «Times» στην Έβελυν Καζαντζόγλου

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Δόξα και μεγαλεία για την Εβελυν Καζαντζόγλου! Οι «Times» του Λονδίνου τη συμπεριέλαβαν στις πιο στιλάτες γυναίκες του φετινού Fashion Week του Παρισιού. Το πρώην μοντέλο και νυν fashion influencer ταξίδεψε στη γαλλική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας, και παρακολούθησε την επίδειξη μόδας του οίκου Kenzo.

Το σύνολο που επέλεξε γι’ αυτή την ξεχωριστή εμφάνισή της η κοκκινομάλλα καλλονή έφερε την υπογραφή του γνωστού σχεδιαστή και κριτή στο «My Style Rocks» Στέλιου Κουδουνάρη, ενός δημιουργού που η ίδια προτιμά συχνά για τις κοσμικές εμφανίσεις της. Το σύνολο της Εβελυν «κούμπωσε» δεξιοτεχνικά με την τσάντα του οίκου Bottega Veneta, που κράτησε στο Paris Fashion Week.

Και κάπως έτσι έκλεψε τις εντυπώσεις και την προσοχή όχι μόνο όσων την είδαν από κοντά και στο Ιnstagram της, αλλά και των «Times» του Λονδίνου, οι οποίοι την έβαλαν σε άρθρο τους στο διαδίκτυο που αφορούσε τις πιο καλοντυμένες της Εβδομάδας Μόδας.

Ο Έλληνας σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης, ενθουσιασμένος με αυτή την εξέλιξη, δημοσίευσε το άρθρο της έγκυρης και έγκριτης λονδρέζικης εφημερίδας στα προσωπικά του social media, θέλοντας έτσι να μοιραστεί τη χαρά της επιτυχίας του με τους διαδικτυακούς φίλους του.

«Η αγαπημένη μου Εβελυν Καζαντζόγλου ροκάρει στην Εβδομάδα Μόδας» σημείωσε χαρακτηριστικά στο σχόλιο ο κριτής του «My Style Rocks».

Δείτε επίσης: Ανακούφιση για τον Δημήτρη Κοργιαλά και την Φωτεινή Ψυχίδου με το εξιτήριο του Θανασάκη τους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This