Ξεφάντωσε η Οικονομάκου στα γενέθλιά της – Γιατί απουσιάζε η Βάσω Λασκαράκη (video)

Must Read

Γενέθλια είχε την Παρασκευή η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μπαίνει στα 35 και διοργάνωσε πάρτι για τους φίλους της σε γνωστό bar-restaurant.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος ξεφάντωσαν μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους, ενώ η Οικονομάκου έσυρε πρώτη τον χορό παρασύροντας στο κέφι όλους τους φίλους και συναδέλφους της, όπως οι Μαρίνος Κόνσολος, Χάρης Γρηγορόπουλος και Ευαγγελία Συριοπούλου, με τους οποίους η Αθηνά παίζει στη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Η ηθοποιός έσβησε τα κεράκια που βρίσκονταν σε μια τούρτα-υπερπαραγωγή, η οποία είχε θέμα τα διάσημα «Friends» του HBO, αλλά η βραδιά είχε και συνέχεια με την Οικονομάκου και την παρέα τους να πηγαίνουν αμέσως μετά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Μέλισσες με την Τάμτα, όπου τα… έσπασαν με ακόμα περισσότερο τραγούδι και χορό.

Από τα γενέθλια της απουσίαζε η κουμπάρα της Βάσω Λασκαράκη, ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες. Όμως, η  κολλητή της φίλη βρισκόταν στην Κρήτη με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, καθώς είχε εκεί κάποιες επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον γιο της η Αθηνά Οικονομάκου είναι μόνο… 28 ετών, όπως φαίνεται στα stories που ανέβασε η ίδια στo διαδίκτυο. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This