14-8-2020

Ξεφάντωσε η Οικονομάκου στα γενέθλιά της – Γιατί απουσιάζε η Βάσω Λασκαράκη (video)

Γενέθλια είχε την Παρασκευή η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μπαίνει στα 35 και διοργάνωσε πάρτι για τους φίλους της σε γνωστό bar-restaurant.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος ξεφάντωσαν μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους, ενώ η Οικονομάκου έσυρε πρώτη τον χορό παρασύροντας στο κέφι όλους τους φίλους και συναδέλφους της, όπως οι Μαρίνος Κόνσολος, Χάρης Γρηγορόπουλος και Ευαγγελία Συριοπούλου, με τους οποίους η Αθηνά παίζει στη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Η ηθοποιός έσβησε τα κεράκια που βρίσκονταν σε μια τούρτα-υπερπαραγωγή, η οποία είχε θέμα τα διάσημα «Friends» του HBO, αλλά η βραδιά είχε και συνέχεια με την Οικονομάκου και την παρέα τους να πηγαίνουν αμέσως μετά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Μέλισσες με την Τάμτα, όπου τα… έσπασαν με ακόμα περισσότερο τραγούδι και χορό.

Από τα γενέθλια της απουσίαζε η κουμπάρα της Βάσω Λασκαράκη, ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες. Όμως, η  κολλητή της φίλη βρισκόταν στην Κρήτη με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, καθώς είχε εκεί κάποιες επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον γιο της η Αθηνά Οικονομάκου είναι μόνο… 28 ετών, όπως φαίνεται στα stories που ανέβασε η ίδια στo διαδίκτυο. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ