Κλειδωμένη στο σπίτι λόγω κορωνοϊού γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της, η Δωροθέα Μερκούρη (video)

Must Read

H Ελληνοϊταλίδα Δωροθέα Μερκούρη που μοιράζει την ζωή της ανάμεσα στην χώρα μας και την Ιταλία, στέλνει ηχηρό μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός που βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή την περίοδο παρακολουθεί τις εξελίξεις στην γειτονική χώρα και την κατάσταση που επικρατεί μετά την απόφαση της Ιταλικής κυβέρνησης να βάλει «λουκέτο» σε σχολεία, θέατρα, κινηματογράφους και συμβουλεύει τους Ιταλούς πολίτες να μείνουν σπίτια τους.

Μετά τα χθεσινά έκτακτα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης για να εμποδίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού, η Δωροθέα Μερκούρη προτρέπει τους ακόλουθους της με μήνυμα «μένω στο σπίτι» να ακολουθήσουν το κίνημα.

Η ίδια, για λόγους προστασίας, γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της με πιτζάμες στο σπίτι.

https://vimeo.com/396951472

Η έφηβη Γαία έγινε 16 ετών αλλά όπως δείχνει στο βίντεο δεν είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που γιορτάζει αυτή την σημαντική ημέρα στο σπίτι με πιτζάμες και την μητέρα της να της τραγουδά…

Χρόνια πολλά Γαία, κάνε υπομονή, θα έρθουν καλύτερες μέρες!

Η Δωροθέα έστειλε και μήνυμα συμπαράστασης προς του Ιταλούς:«Είμαστε η χώρα της dolce vita. Είμαστε Ιταλοί. Αγαπάμε τη ζωή και θα τα καταφέρουμε».

Δείτε επίσης: Μόνος του σε ένα ολόκληρο αεροπλάνο λόγω κορωνοϊού ο Ορέστης Τσανγκ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This