Θετικός στον κορωνοϊό ο Γουάινστιν που μπήκε φυλακή, αλλά οι αγωγές εξακολουθούν… να πέφτουν βροχή!

Must Read

Τι κι αν είναι πια στη φυλακή. Η «συλλογή» αγωγών από τον Χάρβι Γουάινστιν συνεχίζεται ακάθεκτη, αφού σε βάρος του κατατέθηκε ακόμη μία, από ηθοποιό που τον κατηγορεί ότι την εξανάγκασε να κάνει σεξ μαζί του, απειλώντας τη να τη βάλει στη «μαύρη λίστα» της βιομηχανίας του κινηματογράφου, αν του έλεγε όχι.

Το πρώην αφεντικό της Miramax, που χθες βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, έχει μεταφερθεί πλέον σε σωφρονιστικό ίδρυμα έξω από το Μπάφαλο και είναι γνωστός ως κρατούμενος υπ’ αριθμόν «20B0584», φέρεται ότι γνωρίστηκε με την ηθοποιό, το όνομα της οποίας δεν κατονομάζεται, το 2014 στο Λος Άντζελες. Αφού της καυχήθηκε ότι «διευθύνει το Χόλιγουντ», την κάλεσε σε συνάντηση στο λόμπι του Peninsula Hotel στο Μπέβερλι Χιλς.

Ο Γουάινστιν ωστόσο δεν κατέβηκε ποτέ στο λόμπι, αλλά της ζήτησε να ανέβει στη σουίτα του, όπου την υποδέχτηκε φορώντας μπουρνούζι. Έπειτα από μια σύντομη συζήτηση στην οποία αυτοαποκαλέστηκε «βασιλιάς του Χόλιγουντ», μπήκε στο μπάνιο.

Διαβάστε επίσης: Προσέβαλε τον ανδρισμό του και της τσάκισε το κεφάλι με τούβλο!

Όταν η ηθοποιός άκουσε το ντους να τρέχει, έφυγε. Στη συνέχεια εκείνος τής έστειλε ένα σενάριο ταινίας και ζήτησε δεύτερο ραντεβού, πάλι στο ίδιο ξενοδοχείο, όπου την υποδέχτηκε κατά τον ίδιο τρόπο. Αυτή τη φορά όμως απαίτησε να κάνουν σεξ, απειλώντας την ότι θα την ξεγράψει. Η ηθοποιός υπέκυψε, τελικά, στις απαιτήσεις του και κοιμήθηκε μαζί του, αποκαλώντας τον «βασιλιά», όπως της ζήτησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This