Προσέβαλε τον ανδρισμό του και της τσάκισε το κεφάλι με τούβλο!

Must Read

Τον πληγωμένο αντρικό εγωισμό του επικαλέστηκε νεαρός στην Ουκρανία, για να αιτιολογήσει, στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, την… άγρια δολοφονία της συντρόφου του, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Ο ζηλιάρης Ουκρανός χτύπησε με τούβλο στο κεφάλι την κοπέλα του, όταν πάνω σε καβγά, εκείνη τού είπε ότι είναι κακός στο κρεβάτι. Το πτώμα της 20χρονης Κριστίνα βρήκαν στις 10 Μαρτίου το πρωί παιδιά που πήγαιναν στο σχολείο του ουκρανικού χωριού Νοβονικολάεβκα.

Ο 24χρονος Γιούρι ομολόγησε στην αστυνομία ότι τα ξημερώματα βγήκε από club με την 20χρονη Κριστίνα «για να συζητήσουν». Ανάμεσά τους ξέσπασε καβγάς εξαιτίας της ζήλιας του και τότε η Κριστίνα τού είπε ότι δεν την ικανοποιούσε σεξουαλικά. Ο Γιούρι παραδέχτηκε ότι άρπαξε ένα τούβλο και τη χτύπησε τόσο δυνατά στο κεφάλι, που το τούβλο έσπασε στα δύο και η Κριστίνα έπεσε στο έδαφος, με το κεφάλι της να αιμορραγεί ακατάσχετα.

Διαβάστε επίσης: Νέος ιός (όχι κορωνοϊός) χτυπά smartphones και βοηθά τους χάκερ να μας «κλέψουν» τα social media!

Στη συνέχεια, ο καθ’ ομολογίαν δράστης άρπαξε το κινητό της 20χρονης και το έβαλε στα πόδια. Στο σπίτι του προσπάθησε να κάψει το κινητό, πετώντας το στην ξυλόσομπα, για να αποκρύψει τη συνομιλία που είχε με τη νεαρή πριν από τον φόνο, στην οποία τής ζητούσε να βρεθούν.

Ωστόσο, η αστυνομία τον εντόπισε μετά τις καταθέσεις μαρτύρων, που τους είχαν δει μαζί στο club.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This