Σάββατο 19/6/2021

«Θύμα» του κορωνοϊού και ο Χορός των Ρόδων όπου θα έδιναν το «παρών» πολλοί Έλληνες

Ερημιά επικρατεί εδώ και μέρες στο κοσμοπολίτικο Μονακό, ενώ θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο πρίγκιπας Αλβέρτος. Τα πάντα είναι κλειστά και τα μοναδικά ξενοδοχεία που υπολειτουργούν είναι το «Hotel se Paris Monte-Carlo» και το «Hotel Hermitage».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» οι Έλληνες που ζουν μόνιμα στο πριγκιπάτο είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους, και για πρώτη φορά από το 1954 ακυρώθηκε ο περίφημος Χορός των Ρόδων, στον οποίο ετοιμάζονταν να δώσουν το «παρών» πολλοί Ελληνες, με πρώτη, την αγαπημένη φίλη του πρίγκιπα Αλβέρτου, Κλέλια Χατζηιωάννου. Πρόκειται για το glam event που ίδρυσε η πριγκίπισσα Γκρέις Κέλι για να συνεισφέρει στους φιλανθρωπικούς σκοπούς του Ιδρύματος «Γκρέις Κέλι».

Flash back

Από την εποχή του Ωνάση έως σήμερα τoν μικρό αλλά χλιδάτο αφορολόγητο παράδεισο έχουν αγαπήσει πολλοί ισχυροί οικονομικά Έλληνες, όπως ο αείμνηστος Λουκάς Χατζηιωάννου, η grande dame Αλίκη Περρωτή, η κόρη του καπετάν Γιάννη Λάτση, Μαργαρίτα Λάτση.

Ακόμα, ο εφοπλιστής Κωστής Λως, ο φαρμακοβιομήχανος Βασίλης Κάτσος, με την οικογένειά του, ο επιχειρηματίας Γρηγόρης Στασινόπουλος με τη σύζυγό του, το billionaire ζεύγος Λιβανέζων Χασάν και Ράντας Γκαντούρ, που ζει μόνιμα στην Αθήνα, ο γνωστός δικηγόρος Θάνος Μάρκου με την κομψή σύζυγό του.

Η Κλέλια Χατζηιωάννου

Τα τελευταία δύο χρόνια μόνιμος κάτοικος είναι ο Μυκονιάτης Ζαννής Φραντζέσκος με τη σύζυγό του Βερόνικα Πάστρα και τα παιδιά τους. Fans του Grand Prix Monaco είναι και ο διευθύνων σύμβουλος του Ιατρικού Κέντρου, δρ Βασίλης Αποστολόπουλος, με τη σύζυγό του Ρόη Αποστολοπούλου, που διατηρούν φιλία με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, όπως και η «πριγκίπισσα των τάνκερ» Κλέλια Χατζηιωάννου και ο αδερφός της Στέλιος Χατζηιωάννου με την Ιρλανδή σύζυγό του Ορλα Μέρφι. Ισχυρούς δεσμούς με το πριγκιπάτο διαθέτει και η οικογένεια του επιχειρηματία Δημήτρη Κοπελούζου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ