Ερωτικά καβγαδάκια στο Masterchef: Έξαλλη η Μαρία για το… κόρτε της «Αμαλιάδας» προς τον Δημήτρη! (video)

Must Read

Όχι μόνο δεν το κρύβουν, πλέον, αλλά, στο απίθανο χθεσινό επεισόδιο, η Μαρία έκανε κοτζάμ σκηνή ζηλοτυπίας προς τον Δημήτρη, μπροστά σε… τρεις «φουρνιές» παικτών του Masterchef! 

«Φωτιέ»ς άναψε στο πολυσυζητημένο ζευγάρι Δημήτρη – Μαρίας η παρουσία της περσινής παίκτριας του Masterchef, Γιάννας Ρέντεση (γνωστότερης ως «Αμαλιάδας» λόγω καταγωγής). Αφορμή στάθηκε η… επιμονή της να την εξυπηρετήσει ο Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος.

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, παρά το γεγονός ότι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας την προειδοποίησαν για την ύπαρξη της Μαρίας, η Γιάννα συνέχισε απτόητη να τον αναζητά και, όταν πήγε στην μπλε καντίνα, ζήτησε από το Γιώργο να της πάρει παραγγελία ο Δημήτρης.

Με το που είδε η Μαρία, η οποία ήταν μπροστά στο όλο σκηνικό, το Δημήτρη να μπαίνει στην καντίνα και να συστήνεται στη Γιάννα, δεν άργησε να… δείξει τα νύχια της!

«Και έρχεται στην καντίνα φορτσάτη “Που είναι ο Μπέλλος; Να βγει έξω ο Μπέλλος”. Εκείνη την ώρα έφτιαχνα κρέπες. Αφού δεν την έκανα με τον σιφόν έτσι, τυχερή είναι. Έχε χάρη που θέλουμε ψήφους, αλλιώς θα έβγαζα νύχια και θα την έτρωγα. Όχι μόνο αυτήν, την κάθε μία», είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου η Μαρία Μπέη.

«Η κυρία Αμαλιάδα ήθελε σπέσιαλ περιποίηση… Ας δώσει ψήφους και ό,τι θέλει», δήλωσε, από την πλευρά του, ο Δημήτρης.

Τον τελευταίο λόγο, όμως είχε και πάλι η Μαρία, η οποία και… ξεσπάθωσε λέγοντας «βγαίνει κι ο άλλος από πίσω φορτσάτος, πάλι καλά που δεν έβγαλε καμιά μπλούζα. Βγαίνει, παίρνει το μπλοκάκι και αρχίζει και γράφει. Τι γράφεις ρε μαλ…α, πήγαινε πίσω στα σουβλάκια. Έχουμε τον έναν (σ.σ. το Γιώργο) να το παίζει ωραίος και να μη βγαίνουν ποτέ οι παραγγελίες, έχουμε κι εσένα να γαμπρίζεις… με το νι και το λι!».

  • Δείτε το άκρως διασκεδαστικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This