31-5-2020

Ερωτικά καβγαδάκια στο Masterchef: Έξαλλη η Μαρία για το… κόρτε της «Αμαλιάδας» προς τον Δημήτρη! (video)

Όχι μόνο δεν το κρύβουν, πλέον, αλλά, στο απίθανο χθεσινό επεισόδιο, η Μαρία έκανε κοτζάμ σκηνή ζηλοτυπίας προς τον Δημήτρη, μπροστά σε… τρεις «φουρνιές» παικτών του Masterchef! 

«Φωτιέ»ς άναψε στο πολυσυζητημένο ζευγάρι Δημήτρη – Μαρίας η παρουσία της περσινής παίκτριας του Masterchef, Γιάννας Ρέντεση (γνωστότερης ως «Αμαλιάδας» λόγω καταγωγής). Αφορμή στάθηκε η… επιμονή της να την εξυπηρετήσει ο Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος.

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, παρά το γεγονός ότι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας την προειδοποίησαν για την ύπαρξη της Μαρίας, η Γιάννα συνέχισε απτόητη να τον αναζητά και, όταν πήγε στην μπλε καντίνα, ζήτησε από το Γιώργο να της πάρει παραγγελία ο Δημήτρης.

Με το που είδε η Μαρία, η οποία ήταν μπροστά στο όλο σκηνικό, το Δημήτρη να μπαίνει στην καντίνα και να συστήνεται στη Γιάννα, δεν άργησε να… δείξει τα νύχια της!

«Και έρχεται στην καντίνα φορτσάτη “Που είναι ο Μπέλλος; Να βγει έξω ο Μπέλλος”. Εκείνη την ώρα έφτιαχνα κρέπες. Αφού δεν την έκανα με τον σιφόν έτσι, τυχερή είναι. Έχε χάρη που θέλουμε ψήφους, αλλιώς θα έβγαζα νύχια και θα την έτρωγα. Όχι μόνο αυτήν, την κάθε μία», είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου η Μαρία Μπέη.

«Η κυρία Αμαλιάδα ήθελε σπέσιαλ περιποίηση… Ας δώσει ψήφους και ό,τι θέλει», δήλωσε, από την πλευρά του, ο Δημήτρης.

Τον τελευταίο λόγο, όμως είχε και πάλι η Μαρία, η οποία και… ξεσπάθωσε λέγοντας «βγαίνει κι ο άλλος από πίσω φορτσάτος, πάλι καλά που δεν έβγαλε καμιά μπλούζα. Βγαίνει, παίρνει το μπλοκάκι και αρχίζει και γράφει. Τι γράφεις ρε μαλ…α, πήγαινε πίσω στα σουβλάκια. Έχουμε τον έναν (σ.σ. το Γιώργο) να το παίζει ωραίος και να μη βγαίνουν ποτέ οι παραγγελίες, έχουμε κι εσένα να γαμπρίζεις… με το νι και το λι!».

  • Δείτε το άκρως διασκεδαστικό απόσπασμα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ