Οι «Άγριες Μέλισσες» βγαίνουν από την καραντίνα – Αρχίζουν πάλι γυρίσματα στις 27 Απριλίου

Must Read

Σαν τρελές βουίζουν οι «Άγριες μέλισσες» για να επιστρέψουν στο Διαφάνι! Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ένα μυστικό e-mail βάζει την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 σε τροχιά επαναφοράς στους δέκτες μας.

Όπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, οι συντελεστές του σίριαλ ειδοποιήθηκαν διακριτικά μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου αλλά και τηλεφωνικά ότι -εκτός απροόπτου- θα αρχίσουν εκ νέου τα γυρίσματα τη Δευτέρα 27 Απριλίου, δηλαδή μετά την Κυριακή του Θωμά.

Στόχος τους -αν αποδώσουν φυσικά τα αυστηρά μέτρα που έχει πάρει η Πολιτεία για τον κορωνοϊό- είναι να αρχίσουμε να βλέπουμε καινούργια επεισόδια από αρχές Μαΐου και μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Όπως ενημερώθηκαν βασικοί πρωταγωνιστές του σίριαλ, εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρχει ευελιξία στα γυρίσματα, με τις σκηνές το πρώτο χρονικό διάστημα να πραγματοποιούνται με την παρουσία των απολύτως απαραίτητων ανθρώπων, που δεν θα ξεπερνούν τα 10 άτομα. Κι αυτό για να υπάρχει ασφάλεια. Στα εξωτερικά σκηνικά έχει γίνει απολύμανση, όπως και στους εσωτερικούς χώρους των Κάπα Studios, όπου βρίσκονται η σάλα των Σεβαστών, το γραφείο του Δούκα, το αστυνομικό τμήμα, αλλά και οι κρεβατοκάμαρες των ηρώων της σειράς.

Μια άλλη σκέψη που επεξεργάζονται, όπως λέγεται, στον ΑΝΤ1 είναι να κάνουν τεστ για τον κορωνοϊό όλοι οι συντελεστές, ώστε να ανάψουν και πάλι τα… φώτα στο Διαφάνι, κάτι που έγινε -σύμφωνα με πληροφορίες- και στην εκπομπή «Ελένη», του Alpha, για να συνεχίσει να βγαίνει στον αέρα.

Κακά τα ψέματα, η μηχανή πρέπει να… τρέξει ξανά, καθώς τα διαφημιστικά έσοδα μειώνονται και ο ανταγωνισμός καραδοκεί. Κάτι πρέπει να γίνει, λοιπόν, και μάλιστα άμεσα, ώστε να επιστρέψει ο ΑΝΤ1 στη… μάχη της prime time, απέναντι από το Star και τον Σκάι.

Νέα συγκλονιστικά επεισόδια με «βροχή» αποκαλύψεων στο «Διαφάνι»

Η καραντίνα… έβαλε φτερά στη φαντασία της σεναριογράφου Μελίνας Τσαμπάνη. Τα νέα επεισόδια από τις «Άγριες μέλισσες» θα είναι ακόμη πιο συγκλονιστικά για να ικανοποιήσουν τους τηλεθεατές που έμειναν χωρίς… μέλι λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σεναριογράφος συνεχίζει να γράφει ακάθεκτη τις νέες ιστορίες των ηρώων της. Σύμφωνα με τα σπόιλερ, ο Δούκας (Λ. Κακούρης) μαθαίνει από τον αδελφό του Μιλτιάδη (Γ. Γάλλος) ότι η Μυρσίνη (Κ. Διδασκάλου) τον είχε προσεγγίσει ερωτικά πριν από τον πόλεμο και του μπαίνει ο σπόρος της αμφιβολίας για την ηθική της γυναίκας του.

Πιστεύει ότι ο Μιλτιάδης γι’ αυτό το θέμα δεν θα του έλεγε ψέματα και για να εκδικηθεί τη γυναίκα του τη βιάζει κάθε βράδυ! Τραγικό πρόσωπο και ο Νέστορας (Π. Ορκόπουλος), ο οποίος αναγνωρίζει σε ένα σκίτσο τον δολοφόνο του γιου του, τον Θωμά Κυπραίο (Γ. Στάνκογλου), και συγκλονίζεται, καθώς έχει ορκιστεί ότι θα τον σκοτώσει.

«Άγριες μέλισσες»

Γενικότερα, όμως, οι αποκαλύψεις ξεσπούν σαν καταιγίδα στο Διαφάνι. Η Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη) μαθαίνει ότι ο γιος της είναι ο Μελέτης (Γ. Γεροντιδάκης) και τρέχει σαν δαιμονισμένη να βρει τον Δούκα. Του λέει ότι είναι άθλιος και τον ρωτάει πώς μπόρεσε να κάνει τον γιο της δούλο και ίδιο μ’ εκείνον, ένα αδίστακτο και σκληρό, πιόνι στα χέρια του. Την ίδια ώρα, η Πηνελόπη (Μ. Πετεβή) πληροφορείται την αλήθεια για τις ερωτικές προτιμήσεις του Κλεομένη (Θ. Κουρλαμπάς) και πιέζει τον Μελέτη να τον ξεσκεπάσουν, ώστε να πάρει διαζύγιο, αλλά και να τον εκδικηθεί.

Δεν είναι, όμως, ο μόνος γάμος που στηρίχτηκε στα ψέματα. Ο Λάμπρος (Δ. Γκοτσόπουλος) μαθαίνει για την απιστία της Θεοδοσίας (Χρ. Χειλά Φαμέλη) με τον γιατρό και της ζητά διαζύγιο. Εκείνη αρνείται να του το δώσει και του λέει κατάμουτρα: «Μας βγαίνεις τώρα και από πάνω;». Ο Λάμπρος τρέχει να βρει την Ελένη (Μ. Κίτσου), η οποία έχει πέσει πάλι στον έρωτα του Κυπραίου.

Η Ασημίνα (Ε. Τρίγγου), από την άλλη πλευρά, έχει δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Νικηφόρο (Α. Ροϊλός) μετά την απιστία του, αλλά η Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη), η οποία βρίσκει τον έρωτα στα μάτια ενός υφασματέμπορα που έρχεται στο χωριό και κολακεύεται από το φλερτ του, σκέφτεται αυτό που της… φύτεψε ως σκέψη η Ρίζω (Ε. Καρακάση).

Μήπως πρέπει να παντρευτεί τον υφασματέμπορα και να κάνει μια νέα αρχή, λέγοντας ότι το μωρό είναι δικό του και να ξεχάσει και το Διαφάνι και τη σκληρότητα της αδερφής της;

Δείτε επίσης: H Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγουδά κάνοντας γυμναστική σε κωπηλατικό μηχάνημα (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This