Έλλη Κοκκίνου: «Μένω σπίτι, ανήκω στις ευπαθείς ομάδες» (video)

Must Read

Ρούπι δεν το κουνάει η Έλλη Κοκκίνου από το σπίτι της. Τηρεί αυστηρά τα περιοριστικά μέτρα που συνιστά το υπουργείο Υγείας κατά του κορωνοϊού και προσέχει ιδιαίτερα, αφού ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Την αποκάλυψη έκανε η τραγουδίστρια χθες στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», στον ΑΝΤ1, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιντεοκλίπ της.

«Το πρώτο Σαββατοκύριακο που χτύπησε ο κορωνοϊός είχα πει ότι δεν πρόκειται να δεχτώ κόσμο στο καμαρίνι. Είμαι στις ευπαθείς ομάδες. Έχω πάρα πολύ βαρύ άσθμα, έχω νοσηλευτεί αρκετές φορές για το αναπνευστικό, άρα είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να παίξει με αυτό ούτε να κάνει πλακίτσα» εξήγησε η Ελλη Κοκκίνου και συνέχισε:

«Και από τότε που έγινε όλο αυτό, είμαι σπίτι, γιατί εγώ δεν θα το περάσω απλά με ένα κρύωμα, θα το περάσω πολύ βαριά. Έχω ευθύνη και απέναντι στο παιδί μου και προς εμένα. Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Έχω νοσηλευτεί πάρα πολλές φορές σε πολύ άσχημη κατάσταση. Προσέχω για να έχω!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=bLVXgzujNpo&feature=emb_title

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This