Αλλάζει καριέρα ο Αποστόλης Τότσικας! Γίνεται κομμωτής και ξεκινά με τα μαλλιά της γυναίκας του (video)

Must Read

Ποιος Τρύφωνας Σαμαράς! Ο Αποστόλης Τότσικας έβαψε τα μαλλιά της συζύγου του Ρούλας Ρέβη κι έβαλε τα… γυαλιά στους πιο διάσημους hair stylists της showbiz!

H πανδημία του κορωνοϊού κρατά στο σπίτι το διάσημο ζευγάρι με τα διδυμάκια του, ωστόσο ανέδειξε κι ένα δεύτερο ταλέντο που δεν γνώριζε καν πως διαθέτει ο πρωταγωνιστής της σειράς «Έλα στη θέση μου»!

Όταν η γνωστή φωτογράφος τού ζήτησε να φρεσκάρει το ξεθωριασμένο πλέον χρώμα των μαλλιών της, ο γόης ηθοποιός, χωρίς δεύτερη κουβέντα, αποδέχτηκε την πρόκληση και ανέλαβε δράση! Φορώντας γάντια και με το πινέλο ανά χείρας, ο Αποστόλης Τότσικας έκανε το θαύμα του -όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσαν στα social media- και το αποτέλεσμα ήταν άριστο.

Λίγο η τύχη του πρωτάρη, λίγο οι σωστές συμβουλές της συζύγου του, ο γλυκός μπαμπάς κέρδισε το στοίχημα αλλά και «βροχή» τα συγχαρητήρια από τους χιλιάδες followers του!

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6 Απριλίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This