Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές που έχετε κάνει θα αρχίσουν να δείχνουν τα αποτελέσματά τους, ενώ οι προσφορές που θα σας γίνουν θα είναι πιο συμφέρουσες από πριν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε το πορτοφόλι σας να αδειάσει από λάθος εκτιμήσεις. Κάντε πληρωμές που εκκρεμούν και δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα, χωρίς να κάνετε περικοπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καλύτερη παρέα για σήμερα θα είναι οικεία και γνώριμα πρόσωπα. Θα γίνουν αρκετές αποκαλύψεις για θέματα που θα αφορούν τον συναισθηματικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν σας απασχολούν ορισμένες καταστάσεις, μιλήστε μόνο με άτομα που θα σας ακούσουν. Πείτε την αλήθεια και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας για να βρείτε κατανόηση.

ΛΕΩΝ: Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Φροντίστε να ελέγξετε τις πράξεις σας, αν μπλέξετε με κακόβουλα κουτσομπολιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βγάλτε από το μυαλό σας κακές σκέψεις και μην αφήσετε αισθηματικές ανασφάλειες να σας χαλάσουν τη μέρα. Μην αφήσετε τίποτα σε εκκρεμότητα, γιατί θα το βρείτε μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ: Ορισμένες από τις επιλογές σας θα σας δικαιώσουν απέναντι στους συνεργάτες σας. Για να χαλαρώσετε διαλέξτε αν σας ταιριάζει καλύτερα η εργασιοθεραπεία από την εργασιομανία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από το να αφήνετε τα πάντα στην τύχη προτιμήστε να οργανωθείτε. Οι σωστές επαφές θα φέρουν γρήγορα αποτελέσματα, ενώ οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαλιναγωγήστε τον εγωισμό σας για να μη σας βγει σε κακό. Ζυγίστε τις ενέργειές σας για να μην εκτεθείτε στην κριτική αυτών που σας ανταγωνίζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην προσκολλάστε σε οικογενειακά πρόσωπα και μην περιμένετε να λυθούν όλα σας τα προβλήματα. Τολμήστε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, αν πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσεγγίστε τα γεγονότα με περισσότερο συναισθηματισμό και λιγότερη ψυχρότητα για να φτάσετε στη λύση του προβλήματος με περισσότερη ακρίβεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Βάλτε τους όρους σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, χωρίς όμως να νιώθετε άσχημα επειδή θα χρειαστεί να επιβληθείτε σε ορισμένους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ