Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Χριστίνα Γουλιελμίνο από Ιταλία: «Ο κόσμος ξεκίνησε να βγαίνει έξω λόγω καιρού» (video)

Η μπριόζα Ιταλίδα ηθοποιός που έκανε επιτυχία και στην Ελλάδα με την συμμετοχή της σε γνωστές ελληνικές σειρές, μένει μόνιμα στην Γένοβα της Ιταλίας. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Φωλιά των ΚουΚου» μέσω Skype, η ηθοποιός σχολίασε τις συνθήκες που επικρατεί στην χώρα της που χτυπήθηκε τόσο έντονα από την πανδημία του κορωνοϊού. 

Η Χριστίνα Γουλιελμίνο περιγράφει ότι κατάσταση αρχίζει και γίνεται δύσκολη με τους Ιταλούς να ξεπορτίζουν από τα σπίτια τους καθώς η άνοδος της θερμοκρασίας τους παρασύρει να αφήσουν τα διαμερίσματά τους και να βγουν για να «ξεσκάσουν», κάτι που είναι άκρως επικίνδυνο στην φάση που βρισκόμαστε ακόμα.

«Τώρα όλοι φοβούνται επειδή είναι το Πάσχα και σκέφτονται να φύγουν. Είναι σχεδόν καλοκαίρι από καιρό και ο κόσμος ήδη αρχίζει και βγαίνει πιο πολύ, αυτό πάντα δημιουργεί πρόβλημα. Δυστυχώς ακόμα υπάρχει, εδώ, κόσμος που προσπαθεί αν φύγει και να πάει κάπου.Ξεχνάμε μάλλον ότι η λύση είμαστε εμείς. Τώρα που δεν έχουμε ακόμα φάρμακο, είμαστε εμείς η λύση. Όσο περισσότερο μένουμε σπίτι τόσο περισσότερο μπορούμε να ελέγχουμε αυτό τον ιό», σχολίασε η Χριστίνα Γουλιελμίνο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ