Χριστίνα Γουλιελμίνο από Ιταλία: «Ο κόσμος ξεκίνησε να βγαίνει έξω λόγω καιρού» (video)

Must Read

Η μπριόζα Ιταλίδα ηθοποιός που έκανε επιτυχία και στην Ελλάδα με την συμμετοχή της σε γνωστές ελληνικές σειρές, μένει μόνιμα στην Γένοβα της Ιταλίας. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Φωλιά των ΚουΚου» μέσω Skype, η ηθοποιός σχολίασε τις συνθήκες που επικρατεί στην χώρα της που χτυπήθηκε τόσο έντονα από την πανδημία του κορωνοϊού. 

Η Χριστίνα Γουλιελμίνο περιγράφει ότι κατάσταση αρχίζει και γίνεται δύσκολη με τους Ιταλούς να ξεπορτίζουν από τα σπίτια τους καθώς η άνοδος της θερμοκρασίας τους παρασύρει να αφήσουν τα διαμερίσματά τους και να βγουν για να «ξεσκάσουν», κάτι που είναι άκρως επικίνδυνο στην φάση που βρισκόμαστε ακόμα.

«Τώρα όλοι φοβούνται επειδή είναι το Πάσχα και σκέφτονται να φύγουν. Είναι σχεδόν καλοκαίρι από καιρό και ο κόσμος ήδη αρχίζει και βγαίνει πιο πολύ, αυτό πάντα δημιουργεί πρόβλημα. Δυστυχώς ακόμα υπάρχει, εδώ, κόσμος που προσπαθεί αν φύγει και να πάει κάπου.Ξεχνάμε μάλλον ότι η λύση είμαστε εμείς. Τώρα που δεν έχουμε ακόμα φάρμακο, είμαστε εμείς η λύση. Όσο περισσότερο μένουμε σπίτι τόσο περισσότερο μπορούμε να ελέγχουμε αυτό τον ιό», σχολίασε η Χριστίνα Γουλιελμίνο.

https://www.youtube.com/watch?v=xNksU8ByCK8

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This