Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Δανάη Στράτου στην Αίγινα μετά τις αντιδράσεις για τον Γιάνη Βαρουφάκη

Must Read

Στην εντυπωσιακή εξοχική κατοικία τους στην Αίγινα ξεκουράζονται η Δανάη Στράτου και ο σύζυγός της Γιάνης Βαρουφάκης.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο επικεφαλής του «Μέρα 25», ο ίδιος και η σύζυγός του πήγαν να μείνουν στο νησί όταν ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού, όπου εκεί τους πέτυχαν και τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας. Ωστόσο η επίσκεψη του Γιάνη Βαρουφάκη στην Αθήνα για πολιτικά καθήκοντα έκανε την επιστροφή του στο νησί της Αίγινας να προκαλέσει αντιδράσεις, μετά την άρνηση του να δείξει τα έγγραφα του, προσπερνώντας ακόμα και το ειδικό συνεργείο του δήμου που έχει στηθεί στην είσοδο του λιμανιού προκειμένου να ψεκάζει και απολυμαίνει τα οχήματα που φτάνουν στο νησί.

Παρά τα όσα διαδραματίστηκαν, το ζεύγος απολαμβάνει όπως όλα δείχνουν στιγμές χαλάρωσης ενόψει Μεγάλης Εβδομάδας, με την Δανάη Στράτου να αποτυπώνει με τον φωτογραφικό της τοπία στο νησί με φόντο το γαλάζιο.

Στον λογαριασμό της στο Instagram η Δανάη δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή, όμως μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της την στιγμή που επισκέφθηκε απομονωμένο εκκλησάκι σε βραχώδη περιοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This