Συγκινεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τα γενέθλια του αδελφού του: «Καημός αβάσταχτος»

Must Read

Συγκινεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Με ένα τρυφερό δημόσιο μήνυμα για τη χθεσινή επέτειο γενεθλίων του αείμνηστου αδελφού του, Θάνου, ο γνωστός παρουσιαστής εξέφρασε την απόγνωσή του, φέρνοντας δάκρυα στα μάτια πολλών διαδικτυακών φίλων του στο facebook.

«Πρώτη επέτειος σήμερα των γενεθλίων χωρίς τη φυσική σου παρουσία. Καημός αβάσταχτος» έγραψε λακωνικά o Ανδρέας δίπλα στη φωτογραφία του μουσικοσυνθέτη, o oποίος αν ζούσε, θα έκλεινε τα 73 του χρόνια.

Ο πολυβραβευμένος μουσικοσυνθέτης, από τους σπουδαιότερους της γενιάς του, έφυγε από τη ζωή στις 28 Δεκεμβρίου 2019, νικημένος από τον καρκίνο. Ο αδελφός του, Ανδρέας, ήταν φυσικά εκεί. Του κρατούσε το χέρι εκείνες τις στερνές ημέρες και δεν κοιμόταν για να τον προσέχει. Όταν συνέβη το μοιραίο, ο παρουσιαστής δεν άντεξε. Επτά ημέρες μετά τον χαμό του αδελφού του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο με πνευμονικό οίδημα και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εμφραγμάτων για 11 ημέρες.

Όταν πήρε εξιτήριο, τη φροντίδα του ανέλαβε η καλή του φίλη και πρώην σύντροφός του Σοφία Βόσσου, η οποία τον φιλοξενεί στο σπίτι της. Η συγκατοίκησή τους αποδείχτηκε φάρμακο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο!

Βρήκε τα πατήματά του, χαμογελά και προ κορωνοϊού έκανε και δύο βραδινές εξόδους ύστερα από χρόνια, πάντα με το Σοφάκι του! Ωστόσο, τα γενέθλια του αείμνηστου Θάνου τού έφεραν θύμησες και μελαγχόλησε για τον αδελφό του, ο οποίος έφυγε για πάντα από κοντά του.

Δείτε επίσης: Εβδομάδα των παθών για την Έλενα Χριστοπούλου – Εξελίξεις στο πολύκροτο διαζύγιο της με τον Πάνο Καλλίτση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This