Φωτογραφία-ρετρό «πρόδωσε» τα 87 χρόνια της Ζωζώς Σαπουντζάκη!

Must Read

Ζωζώ ετών 87! Μια φωτογραφία-ντοκουμέντο από τον πρώτο γάμο της «βασίλισσας της νύχτας», στα 18 της χρόνια, άνοιξε τη συζήτηση για την ηλικία της αειθαλούς καλλιτέχνιδας στο «Πρωινό».

Την ανέβασε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram ο καλός της φίλος, δημοσιογράφος Αρης Λουπάσης, ο οποίος και έγραψε συνοπτικά την ιστορία της.

«Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ντυμένη νύφη στον πρώτο της γάμο το ’51, σε ηλικία 18 ετών, με τον γιατρό Γιώργο Χατζηπαρασκευά, έναν γάμο που θα κρατήσει μόνο τρεις μήνες. Γεννημένη καλλιτέχνις, το μεγάλο ταλέντο της θα διακρίνει από την ηλικία των επτά της χρόνων στη Θεσσαλονίκη η οικογενειακή φίλη και μεγάλη ντίβα του θεάτρου Ζωζώ Νταλμάς, η οποία θα την προτείνει σε θιασάρχη της εποχής» σημείωσε στην ανάρτησή του ο κ. Λουπάσης και συνέχισε με άλλες λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή της Ζωζώς.

«Στην “Κομπαρσίτα” βρίσκει τον μεγάλο έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο ενός από τους γοητευτικότερους θαμώνες του μαγαζιού, προσωπικές του όμως εκκρεμότητες δεν επιτρέπουν τον γάμο, γεγονός που οδηγεί και στον χωρισμό του ζευγαριού. Απογοητευμένη, φεύγει για Αμερική, όπου θριαμβεύει σε γνωστά μαγαζιά της εποχής και η επιστροφή της στην Ελλάδα συνοδεύεται με συμβόλαιο με τον Φίνο. Το ’73 παντρεύεται τον δικηγόρο Ανδρέα Πολίτη, με τον οποίο θα ζήσει 23 χρόνια, μέχρι τον χαμό του, την οικογενειακή ευτυχία» .

Η φωτογραφία της 18χρονης Ζωζώς σχολιάστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όπου μάλιστα βγήκαν και κομπιουτεράκια για να υπολογιστεί η ηλικία της «βασίλισσας της νύχτας». Αυτό, όμως, δεν άρεσε καθόλου στη Φαίη Σκορδά, η οποία παρενέβη: «Αυτό που γράφετε κάτω, παρακαλώ να βγει τώρα! Μου θυμίζει τις εργασίες μαθηματικών του Γιάννη που πρέπει να κάνουμε πρόσθεση, αφαίρεση» είπε η παρουσιάστρια σε αυστηρό τόνο.

Δείτε επίσης: Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μιλάει για τον εγκλωβισμό στη Μύκονο: «Μας πρόλαβε ο κορωνοϊός»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This